search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:26
MENU CLOSE

ΕΛ.ΑΣ.: Τρεις συλλήψεις στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων Μαλακάσας – Εξέδιδαν γυναίκες

09.04.2017 16:11
Μαχαιρώθηκε 25χρονος Ιρακινός στον καταυλισμό της Σούδας - Media

 

Τη σύλληψη δύο Αφγανών, που κατηγορούνται πως εξέδιδαν γυναίκες, στο κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στη Μαλακάσα, ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες αλλοδαποί εξέδιδαν συστηματικά, έναντι αμοιβής, δύο γυναίκες -μια από το Ιράν και μια από το Αφγανιστάν- οι οποίες διέμεναν στο ίδιο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων.

Ασκούσαν σε βάρος τους ψυχολογική και σωματική βία και τους υπόσχονταν να εξασφαλίσουν τη μετάβασή τους σε άλλη χώρα.

Μάλιστα, για τις ανάγκες της «επιχείρησής» τους χρησιμοποιούσαν διαμέρισμα στην οδό Λιοσίων, στην Αθήνα, στο οποίο επέβαιναν σε καθημερινή βάση.

Μάλιστα, κατηγορούνται και για διακίνηση ναρκωτικών.  

Οι έρευνες της αστυνομίας ξεκίνησαν ύστερα από καταγγελίες. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίσθηκαν και απελευθερώθηκαν οι δύο γυναίκες, στις οποίες παρασχέθηκε προστασία και αρωγή.

Μαζί τους συνελήφθη και ένας 19χρονος, επίσης από το Αφγανιστάν, ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης. Αυτός φέρεται να είχε αναλάβει το ρόλο «μπράβου» καθώς μετά από εντολή των δύο συμπατριωτών του, είχε προκαλέσει σωματικές βλάβες σε άλλον μετανάστη, που φέρεται να ενοχλούσε τις δύο εκδιδόμενες γυναίκες.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:25