search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:04
MENU CLOSE

Ο πάμπλουτος Σύρος που δώρισε την περιουσία του και ζει σε βαν (Photos)

09.04.2017 16:34
Στον Εισαγγελέα ο Χάρι Μαγκουάιρ μετά από διανυκτέρευση στο κελί – Προσπάθησε να δωροδοκήσει αστυνομικό - Media

 

O Σύρος επιχειρηματίας, Μάτζι Ντουμάτο, ζούσε μια ζωή μέσα στη χλιδή και τα πλούτη. Aλλά όλα άλλαξαν όταν τράκαρε με την Ferrari του στο Ντουμπάι.

Η εμπλοκή του στο τροχαίο έστειλε τον Ντουμάτο για αρκετό καιρό στη φυλακή. 

Όταν αποφυλακίστηκε, ταξίδεψε στη Βραζιλία όπου γνώρισε τη συζυγό του Μιλένα, που τον μετέτρεψε σε έναν στοργικό άνθρωπο.

Η Μιλένα ανακάλυψε ξαφνικά ότι έχει καρκίνο του μαστού και έπρεπε να κάνει διπλή μαστεκτομή και να υποβληθεί σε μεταμόσχευση του μυελού των οστών.

Τότε, ο γεννημένος στη Δαμασκό και μεγαλωμένος στη Βραζιλία και το Ντουμπάι, Ντουμάτο, στήριξε όλον της τον αγώνα, ξοδεύοντας 700.000 δολάρια για τη θεραπεία της, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μετά από αυτή την περιπέτεια, ο επιχειρηματίας αποφάσισε να χαρίσει όλη του την περιουσία, ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ, σε ιατρικούς και φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, που σημερα ζει σε βαν του ή στο εστιατόριο που διατηρεί, φορά παλιά ρούχα και δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τη χλιδή του παρελθόντος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:01