search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:39
MENU CLOSE

Τον έσωσε ο Καρντόσο (Λεβαδειακός- ΟΣΦΠ: 1-1), περίπατος της ΑΕΚ στην Κέρκυρα (5-0), Ηρακλής με ψυχή για σωτηρία

09.04.2017 18:16
«Ο εργάτης στο γήπεδο της ΑΕΚ αυτοκτόνησε γιατί θα τον απέλυαν» - Media

 

Σκόνταψε στη Λειβαδιά

Ο Λεβαδειακός έδωσε παράταση στη στέψη του Ολυμπιακού ως πρωταθλητή Ελλάδας, υποχρεώνοντας τους «ερυθρόλευκους» σε ισοπαλία 1-1 στο δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς, με τα γκολ των Βασιλείου στο 43ο και Καρντόσο στο 89ο λεπτό. Οι «πράσινοι» έπαιζαν… τελικό την 28η αγωνιστική και πήραν ένα σημαντικό βαθμό απέναντι στους «ερυθρόλευκους» του Τάκη Λεμονή, που προφύλαξε παίκτες ενόψει του πρώτου ημιτελικού στο Κύπελλο με την ΑΕΚ.

Ηρακλής για σωτηρία

Νίκη που μπορεί να ισοδυναμεί με παραμονή στην κατηγορία σημείωσε ο Ηρακλής στα Γιάννενα, επικρατώντας 2-1 του ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής. Οι «κυανόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με καταπληκτικό γκολ του Μπαστακού στο 11ο λεπτό, ο Δώνης διπλασίασε στο 47΄ και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Βιντάλ στο 83΄.

Περίπατος στους Φαίακες

Κυριακάτικος περίπατος για την ΑΕΚ, λίγες μέρες πριν τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Έχοντας πετύχει τρια γκολ στο πρώτο μέρος, επικράτησε εύκολα 5-0 της Κέρκυρας! Μπακασέτας (2), Πέκχαρτ (2), Ντίντακ. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, gazzetta.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:39