search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:20
MENU CLOSE

Κτηνωδία: Βίασε 10χρονη και στο τέλος την έκαψε ζωντανή με τους παππούδες της (Video)

11.04.2017 07:36
«Ήταν βιασμός με όλο το νόημα από τον προπονητή μου»: Μιλάει η ιστιοπλόος που κακοποιήθηκε σε ηλικία 11 χρονών (Video) - Media

Τη στιγμή που ένας κατηγορούμενος για φριχτά εγκλήματα πηδά από τον τέταρτο όροφο στο εσωτερικό ενός δικαστηρίου προκειμένου να γλυτώσει την καταδίκη, κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του δικαστικού μεγάρου.

Ο Ρόμπερτ Σέμαν Τζούνιορ, 48 ετών, από το Οχάιο επρόκειτο να δικαστεί μέσα στην εβδομάδα για τα φριχτά εγκλήματα που διέπραξε.

Ο Σέμαν επρόκειτο να δικαστεί για τον βιασμό και την κακοποίηση της 10χρονης Κορίν Γκουμπ, καθώς και για την δολοφονία της ίδιας και των παππούδων της.   

Όπως είχε γίνει γνωστό από το κατηγορητήριο ο Σέμαν, βίαζε επανειλημμένα την 10χρονη και έφτασε στο σημείο να βάλει φωτιά στο σπίτι που έμενε με τους παππούδες της και να τους κάψει όλους ζωντανούς.

Από την αστυνομία έγινε γνωστό πως τα απανθρακωμένα άψυχα σώματα δεν βρέθηκαν στα κρεβάτια τους, κάτι που έδειχνε πως προσπαθούσαν να αποδράσουν από το φλεγόμενο σπίτι.

Αν ο Σέμαν καταδικάζονταν βρισκόταν αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή.

Ο ρεπόρτερ που ήταν παρόν στο περιστατικό στο δικαστήριο, δήλωσε πως ο Σεμάν δεν κατάφερε να επιζήσει της πτώσης και πως η αστυνομία κάλυψε το πτώμα του με ένα λευκό σεντόνι ωστόσο δήλωσε πως «μπορούσες να δες τα χέρια του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:17