search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:39
MENU CLOSE

Η κόρη της Μαντόνα στην παραλία με μικροσκοπικό μαγιό και… αξύριστες μασχάλες (photos)

11.04.2017 07:56
Η κόρη της Μαντόνα στην παραλία με μικροσκοπικό μαγιό και… αξύριστες μασχάλες (photos) - Media Gallery 5

Η κόρη της Μαντόνα, εθεάθη να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα σε παραλία στο Μαϊάμι και όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω της. Η 20χρονη Λούρντ επέλεξε ένα μαύρο μπικίνι που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της, ενώ ευδιάκριτα ήταν και τα πολλά τατουάζ της που μάλιστα, συνδέονται με τα μέλη της οικογενείας της.

Αυτά που “στολίζουν” τα δάχτυλά της είναι εμπνευσμένα από τη μαμά και τον μπαμπά της, ενώ ένα τεράστιο “R” στην πάνω πλευρά του καρπού της απεικονίζει το πρώτο γράμμα του αδερφού της Ρόκο. Λίγο πιο πάνω στο ίδιο χέρι έχει επιλέξει ένα τατουάζ που γράφει “Mercy”, από το όνομα της υιοθετημένης της αδερφής, ενώ το look της στην παραλία ολοκλήρωναν κολιέ σε χρυσή απόχρωση.

Αφού απόλαυσε με τους φίλους της τον ήλιο, την αμμουδιά και τη θάλασσα επέστρεψε στο ξενοδοχείο της.

Ωστόσο, αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν οι …αξύριστες μασχάλες της, που αν το καλοσκεφτούμε ίσως δεν πρόκειται για αμέλεια… Αρκεί να θυμηθούμε μια φωτογραφία όπου η μαμά της, Μαντόνα, πόζαρε με αξύριστες μασχάλες υποστηρίζοντας ότι ανάμεσα στα δυο φύλα είναι ανάγκη να υπάρχει ισότητα….

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:38