search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:02
MENU CLOSE

Χαρμόσυνα τα νέα για τον μικρό Νόα: «Ευχαριστώ τον Θεό που ο γιος μου είναι πλέον καλά»

11.04.2017 09:57
Χαρμόσυνα τα νέα για τον μικρό Νόα: «Ευχαριστώ τον Θεό που ο γιος μου είναι πλέον καλά» - Media Gallery 4

Η σύζυγος του Μάικλ Μπουμπλέ, Λουιζάνα Λοπιλάτο σπάει τη σιωπή της και μιλά για πρώτη φορά για τη γενναία μάχη που έδωσε ο τρίχρονος γιος της, Νόα με τον καρκίνο. Ο μικρός της ήρωας βγήκε νικητής, ακολουθώντας μια θεραπεία στην Αμερική. Συγκινημένη η ηθοποιός ευχαρίστησε τόσο τους γιατρούς που έκαναν τα πάντα ώστε ο γιος της να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του, όσο και τους παραγωγούς της νέας της ταινίας που ανεξάρτητα με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, της επέτρεψαν να μείνει στο πλευρό του παιδιού της κάθε στιγμή και κάθε λεπτό.

“Ευχαριστώ τον Θεό που ο γιος μου είναι πλέον καλά. Όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά στη ζωή σου, μπαίνεις στη διαδικασία να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα. Συνέβη σε μας και πλέον, εκτιμώ τη ζωή πολύ περισσότερο από πριν, επιδιώκοντας να ζω και να απολαμβάνω την κάθε μέρα που ξημερώνει, την κάθε στιγμή. Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας, για τις προσευχές σας, για την αγάπη σας… Θέλω να ξέρετε ότι ειλικρινά μας βοήθησε κάθε λόγος σας. Το ενδιαφέρον σας μας έδινε δύναμη και κουράγιο.

Μου είναι δύσκολο να μιλώ γι’ αυτό. Είναι πρόσφατο και πολύ νωπό ακόμα… είμαι πολύ ευαίσθητη πάνω σε αυτό το θέμα. Αλλά οι εκδηλώσεις αγάπης είναι καθημερινές. Κάθε φορά που με σταματάτε στον δρόμο με κάνετε να νιώθω ευτυχισμένη. Είναι υπέροχο να ξέρεις ότι οι άλλοι σε αγαπούν και ότι δεν είσαι μόνος στη ζωή…» είπε εμφανώς συγκινημένη η ηθοποιός. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:01