search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:54
MENU CLOSE

Επίθεση στον Κοντονή την ώρα που έτρωγε με δημοσιογράφους στην Καισαριανή

11.04.2017 16:19
Επίθεση στον Κοντονή την ώρα που έτρωγε με δημοσιογράφους στην Καισαριανή - Media

 

Ο Σταύρος Κοντονής και δημοσιογράφοι δειπνούσαν σε γνωστό μαγαζί της Καισαριανής όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο εστιατόριο και του έκαναν λεκτική επίθεση με ισχυρισμούς ότι λειτουργούσε για να βλάψει τον Ολυμπιακό.

Ο Σταύρος Κοντονής το βράδυ της Μ. Δευτέρας βρέθηκε μαζί με δημοσιογράφους αλλά και σε γνωστό μαγαζί της Καισαριανής για να δειπνήσουν όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο εστιατόριο κι επιτέθηκαν λεκτικά στον Υπουργό Δικαιοσύνης κατηγορώντας τον ότι λειτουργεί με γνώμονα το κακό του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του ο Σταύρος Κοντονής προσπάθησε να μιλήσει μαζί τους και να τους εξηγήσει τα πεπραγμένα της θητείας του ως Υφυπουργός Αθλητισμού χωρίς όμως επιτυχία με τους αγνώστους μετά από λίγα λεπτά να αποχωρούν από το εστιατόριο χωρίς πάντως να δοθεί συνέχεια στο περιστατικό.

Η ομάδα των περίπου 10 ατόμων βρέθηκε σε απόσταση 2 – 3 μέτρων από τον Υπουργό για να του προσάψει πως κυνηγάει τον Ολυμπιακό με μανία. Τουλάχιστον ένας εξ αυτών τραβούσε φωτογραφίες και βίντεο. Εμφανίστηκε πάντως και ένας που του απευθύνθηκε με καλά λόγια, ζητώντας του να συνεχίσει την κάθαρση.

Να σημειωθεί ότι το τραπέζι αυτό είναι ένα από τα πολλά που θα δώσει ο Σταύρος Κοντονής στο πλαίσιο άμεσης επικοινωνίας με ανθρώπους του χώρου καθώς και του Υπουργείου όπως με δικαστικούς λειτουργούς όπου και θα συζητήσουν τα προβλήματα που απασχολούν στην ελληνική δικαιοσύνη. Από το περιβάλλον του Υπουργού προέκυπτε δε πως δεν είχε καμία σχέση ή… σύνδεση με την επαφή Βασιλειάδη με το Big Four.

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15