search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:15
MENU CLOSE

Αυτά είναι τα τρία πιο δημοφιλή tweets όλων των εποχών

11.04.2017 17:21
Αυτά είναι τα τρία πιο δημοφιλή tweets όλων των εποχών - Media
 
Το Twitter φέτος κλείνει δέκα χρόνια, από τότε που ο ιδρυτής του, Τζακ Ντόρσεϊ, αποφάσισε να φτιάξει το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης το οποίο σήμερα αριθμεί πάνω από 320 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες το μήνα και δισεκατομμύρια tweets.
 
Aν και το ίδιο το Twitter δεν παρείχε στοιχεία σχετικά με τη δημοφιλία ορισμένων αναρτήσεων, το περιοδικό Time χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή, το Favstar κατέληξε σε έναν κατάλογο με τα πιο δημοφιλή tweets ως σήμερα. Είναι οι αναρτήσεις που απήλαυσαν τα περισσότερα like και retweets και τα τρία πιο δημοφιλή είναι αυτά:
 
1. Έλεν ντε Τζενέρις
Πρόκειται για την περίφημη σέλφι που ανέβασε η γνωστή παρουσιάστρια μέσα από την αίθουσα της τελετής των βραβείων Όσκαρ το 2014, περιτριγυρισμένη από περισσότερη λάμψη απ’ όση μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο μάτι

 
2. Κάρτερ Γουίλκερσον
Ο Κάρτερ έβαλε ένα στοίχημα με την αλυσίδα ταχυφαγείων Wendy’s: αν ένα tweet του γινόταν retweet 18 εκατομμύρια φορές, τότε θα έτρωγε δωρεάν επί ένα χρόνο chicken nuggets. Δεν το κατάφερε, αλλά μπήκε στα δημοφιλέστερα.

 
3. Λούις Τόμλισον
Το μέλος της μπάντας One Direction εξέφρασε την αγάπη του για το έτερο μέλος του γκρουπ, Χάρι Στάιλς. Αυτό ήταν αρκετό…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:11