search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:09
MENU CLOSE

Ανώγεια: Δεν είναι αυτός που παραδόθηκε ο δολοφόνος, λέει ο αδερφός του θύματος

12.04.2017 08:30
Ανώγεια: Δεν είναι αυτός που παραδόθηκε ο δολοφόνος, λέει ο αδερφός του θύματος - Media

«Η αστυνομία δεν μας έχει πει ακόμα τίποτα… αυτός παραδόθηκε ή τον έπιασαν; Μπορεί να παραδόθηκε, αλλά δεν είναι ο γέρος ο φονιάς, αλλά ο γιος του. Αυτό που σας λέω είναι και με κάνει να το πιστεύω. Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας» δήλωσε αποκλειστικά στο protothema.gr ο αδερφός του άτυχου 23χρονου Μανώλη Στρατάκη.

Ο 23χρονος δολοφονήθηκε για κτηματικές διαφορές στα Ανώγεια και ο 54χρονος εξάδελφος του θύματος παραδόθηκε ως βασικός ύποπτος για την υπόθεση.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του δράστη, Γιώργος Κοκοσάλης που συνεργάζεται με τον Διονύσιο Βέρρα, επισήμανε στο protothema.gr ότι «ο πελάτης μου παραδόθηκε με σεβασμό προς τις αστυνομικές αρχές και έπραξε αυτό που αρχικά είχε υποσχεθεί πως θα κάνει. Από δω και πέρα όλη αυτή η διαδικασία απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και σοβαρότητα γιατί οι ψυχολογικές προεκτάσεις είναι μεγάλες και χρειάζεται αποκατάσταση της ηρεμίας».

Πηγή: protothema.gr

Πηγή φωτογραφιών: cretapost.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:08