search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:35
MENU CLOSE

Απαράδεκτο: Αστυνομικοί «κόλλησαν» τα όπλα στα κεφάλια ανήλικων (video)

12.04.2017 10:46
Απαράδεκτο: Αστυνομικοί «κόλλησαν» τα όπλα στα κεφάλια ανήλικων (video) - Media

Σοκαριστικό βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες με την αστυνομία να κάνει επιδρομή σε σπίτι στο Μπέρμιγχαμ σημαδεύοντας με όπλα 15χρονα παιδιά και φορώντας τους  χειροπέδες.  Το εν λόγω βίντεο που τραβήχτηκε από κινητό τηλέφωνο δείχνει ένοπλους Αξιωματικούς της αστυνομίας να εισβάλλουν σε ακίνητο επί της οδού Πρετόρια και να οδηγούν τα παιδιά έξω, αναγκάζοντάς τα να ξαπλώσουν μπρούμητα στο πάτωμα.

Ένα από τα παιδιά ήταν μάλιστα ξυπόλυτο, ενώ μερικά ήταν ακόμα με τις πιτζάμες τους όταν αναγκάστηκαν να βγουν έξω από το σπίτι, σύμφωνα με μια μαρτυρία στη Dailymail. Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι η επιδρομή και η έφοδος πραγματοποιήθηκε μετά από αναφορές για έναν ένοπλο άνδρα στην περιοχή.

Η 37χρονη μητέρα των παιδιών είπε ότι δεν είχε ιδέα για το τι γινόταν, ενώ πρόσθεσε: “Έφυγα από το σπίτι γύρω στις 12 το μεσημέρι για να πληρώσω κάποιους λογαριασμούς, αφήνοντας τα παιδιά μου στο σπίτι, καθώς είναι σε περίοδο διακοπών. Καθώς επέστρεφα, είδα ένα βαν της αστυνομίας ακριβώς πάνω στη γέφυρα, στο τέλος της οδού όπου διαμένω”.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, οι αστυνομικοί την πλησίασαν και τη ρώτησαν που μένει και τι υπάρχει στο σπίτι της.

“Με άρπαξαν από τον καρπό και προσπάθησαν να με σύρουν στο φορτηγάκι και τότε ήταν που συνειδητοποίησα ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό.” είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: ” Ήθελαν να με ψάξουν αλλά αυτό ήταν κάτι που εγώ δεν επιθυμούσα. Είμαι μουσουλμάνα και δεν δέχομαι να με αγγίξει ένας άντρας αστυνομικός για να με ψάξει, οπότε έπρεπε να περιμένουμε μια γυναίκα αστυνομικό να το κάνει.”

Η μητέρα των τεσσάρων παιδιών είπε ότι οι αστυνομικοί ουδέποτε της έδωσαν εξηγήσεις ούτε φυσικά απολογήθηκαν για το γεγονός ότι βρήκε το σπίτι της λεηλατημένο , τονίζοντας ότι αισθάνεται ταπεινωμένη.

“Όλο αυτό θα μπορούσε να σχετίζεται με τη θρησκεία μου. Άλλωστε, έχω εμπειρία με διακρίσεις και αγενή σχόλια όταν περπατώ στον δρόμο. Φορούσα τη μαντίλα μου και ένα μακρύ μαύρο φόρεμα όταν συνέβη αυτό οπότε πιστεύω ότι έχει να κάνει με τη θρησκεία μου όλη αυτή η αντιμετώπιση. Δεν εξεπλάγην” πρόσθεσε.

Αξιωματούχοι και ένα ελικόπτερο της αστυνομίας παρακολουθούσε τη σκηνή αλλά παρά την ενδελεχή έρευνα δεν πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις.

«Είναι ντροπή! Αυτό που συνέβη στα παιδιά μου είναι ντροπιαστικό. Τα μεταχειρίστηκαν σαν να ήταν ζώα» είπε σοκαρισμένη η μητέρα.

.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:27