search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:38
MENU CLOSE

Η απάντηση Τσακαλώτου σε Μητσοτάκη και το κρύο χιούμορ του Δένδια

12.04.2017 12:38
Τσακαλώτος: Έξοδος από το μνημόνιο χωρίς προληπτική γραμμή στήριξης (Video) - Media
 
Σκληρή απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα όσα υποστήριξε για την συμφωνία της Μάλτας έδωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Παίρνοντας τον λόγο αμέσως μετά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο υπουργός Οικονομικών τόνισε πως «ο τρόπος που πολιτεύεται ο πρόεδρος της ΝΔ θυμίζει τις χειρότερες εποχές της παράταξής του», σημειώνοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «λέει σοβαρές ανακρίβειες». 
 
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ανέφερε πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είπε τίποτα για τα αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης στα εργασιακά, τόνισε πως τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗΣ διαψεύδουν τον ισχυρισμό του προέδρου της ΝΔ για αύξηση της ανεργίας και αναρωτήθηκε «από που προκύπτει ότι θα πάρουμε μέτρα χωρίς να πάρουμε τίποτα για το χρέος» και κλείνοντας την σύντομη τοποθέτηση του απευθυνόμενος στα «γαλάζια» έδρανα είπε πως είστε «η νόσος που έχει μπερδέψει τον εαυτό της με τη θεραπεία». 
 
Στον Ευκλείδη Τσακαλώτο ανέλαβε να απαντήσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση λέγοντας πως «είστε ψεύτες». Μάλιστα ο Νίκος Δένδιας… «θυμηθηκε» την άτακα Τσακαλώτου για την Σκάρλετ Γιόχανσον λέγοντας πως «έτσι που τα πάτε κι η μακαρίτισσα η Γεωργία Βασιλειάδου πολύ σας πέφτει». 
 
Την ατυχή προσπάθεια για χιούμορ του Νίκου Δένδια δεν άφησε ασχολίαστη ο Νίκος Βούτσης. «Μετά το άκρως αντιφεμινιστικό σχόλιο μπορούμε να συνεχίσουμε. Σεβόμαστε και τη μακαρίτισσα τη Βασιλειάδου και τη Γιόχανσον» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βουλής. 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:37