search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:22
MENU CLOSE

«Άναψαν τα αίματα» από την «βεντέτα» Γεωργιάδη-Πολάκη

12.04.2017 15:25
Απίστευτοι διάλογοι Πολάκη-Γεωργιάδη στη Βουλή: Ο «σαχλαμάρας» και το «playmobil» (Video) - Media
 
«Άναψαν τα αίματα» στη Βουλή με τους Άδωνη Γεωργιάδη και Παύλο Πολάκη να κρατούν τους συνήθεις «πρωταγωνιστικούς ρόλους» και τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση να προσπαθεί να κρατήσει τα χαλινάρια της συζήτησης στην Ολομέλεια, για την σύσταση της εξεταστικής για την Υγεία, προκειμένου να πέσουν οι τονοι. 
 
Για «καταλήστευση» του δημοσίου χρήματος στον τομέα της Υγείας έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κατά την περίοδο 1991-2010 που έφτασε, όπως είπε, τα 85 δις ευρώ. «Μαύρο χρήμα πλουτισμού και ληστείας του ελληνικού λαού» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης ενώ σχολιάζοντας το αίτημα της ΝΔ για επέκταση της διερεύνησης από την εξεταστική και για τα πεπραγμένα της διετίας ΣΥΡΙΖΑ είπε: «το 2015-2016 δεν μπαίνει γιατί δεν μοιάζουμε ρε κουμπάρε τι να κάνουμε. Δεν είμαστε το ίδιο. Δεν είμαστε σαπισμένοι. Όταν μετά από 20 χρόνια θα σας εμπιστευτεί ο κόσμος ελέγξτε μας».
 
Τόνισε ότι «την κυβέρνηση δεν την έχει κανείς στο χέρι» και πως «κάποιοι πρέπει να κοιμούνται ανήσυχοι» και προανήγγειλε πως θα υπάρξουν μεγάλες αποκαλύψεις κατά τις συνεδριάσεις της εξεταστικής. «Ήθελα να πως και άλλα αλλά γκάζωσα πολύ» έκλεισε την τοποθέτηση του ο Πάυλος Πολάκης ενώ αναφέρθηκε αναλυτικά σε περιπτώσεις με υπέρογκες τιμολογήσεις ιατρικών υλικών, κάνοντας λόγο για πάρτι στον χώρο της Υγείας. 
 
Απαντώντας ο Άδωνης Γεωργιάδης είπε πως «δεν ήξερα ότι για να ελέγξουμε την περίοδο Πολάκη πρέπει να αφήσω γένια και να βγάλω την γραβάτα» και επανέφερε στην Ολομέλεια το ζήτημα με τη μη έκδοση δελτίου τιμολόγησης φαρμάκων το 2015. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κάλεσε την ηγεσία του υπουργείου υγείας να απαντήσει για ποιο λόγο έβγαλε στη δημοσιότητα τα δελτία τιμών τον Δεκέμβριο του 2015 αν και ήταν έτοιμα από τον Αύγουστο του ίδιου έτους, λέγοντας πως η καθυστέρηση ζημίωσε το δημόσιο υπέρ των φαρμακοβιομηχανιών.  
Στην αίθουσα «μύριζε μπαρούτι» από τον καυγά Άδωνη Γεωργιάδη και Πάυλου Πολάκη ενώ ο Νίκος Βούτσης, σε ρόλο «πυροσβέστη», εκανε λόγο για «βεντέτα» Γεωργιάδη και Πολάκη λέγοντας χαρακτηριστικά πως τα λόγια τους και η φρασεολογία που χρησιμοποιούν δεν ταιριάζει στην αίθουσα της Ολομέλειας. Η ένταση ήταν τέτοια που ακόμη πάντως και ο, συνήθως ιδιαίτερα ψύχραιμος, υπουργός Υγείας Ανδρεάς Ξανθός ακούστηκε να λέει εκτός μικροφώνου «άντε πια σίχαμα»…
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:20