search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:14
MENU CLOSE

Μυστήριο και «γκρίζα» σημεία στην κλοπή στο σπίτι της Άννας Βαγενά

12.04.2017 17:02
Μυστήριο και «γκρίζα» σημεία στην κλοπή στο σπίτι της Άννας Βαγενά - Media
 
Δύσκολες στιγμές περνά η ηθοποιός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά, το σπίτι της οποίας έγινε στόχος μυστηριώδους κλοπής -με αρκετά «γκρίζα» σημεία- την περασμένη εβδομάδα.
 
Λίγο καιρό μετά τον θάνατο του συζύγου της Λουκιανού Κηλαηδόνη, η  Άννα Βαγενά διαπίστωσε με έκπληξη μόλις μπήκε στο σπίτι της στο Μεταξουργείο ότι κάποιος είχε εισβάλει στον προσωπικό της χώρο.
 
Τρομοκρατημένη, όπως αναφέρει η Espresso, άρχισε να ψάχνει το διαμέρισμα και διαπίστωσε ότι οι εισβολείς είχαν καταφέρει να αρπάξουν από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της τρεις φακέλους. Κάθε φάκελος περιείχε 1.000 ευρώ, ενώ ο δράστης ή οι δράστες δεν είχαν αφαιρέσει οτιδήποτε άλλο.
 
Φοβισμένη η βουλευτής έτρεξε αμέσως στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας για να καταγγείλει την κλοπή. Από την έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, γεγονός που προκαλεί εύλογα ερωτήματα.
 
Όταν η κυρία Βαγενά ρωτήθηκε σχετικά με το ποιοι είχαν πρόσβαση στο διαμέρισμα, εκείνη απάντησε ότι αρκετός κόσμος έμπαινε στο σπίτι, αφού είχε δώσει κλειδιά σε συγγενείς, φίλους και υπαλλήλους της.
 
Η δυνατότητα αρκετών ανθρώπων να μπαινοβγαίνουν στον χώρο της και το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης έχουν στρέψει, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τις έρευνες των αστυνομικών Αρχών στα πρόσωπα που διέθεταν κλειδιά για το διαμέρισμα, με αποτέλεσμα οι υποψίες να περιστρέφονται στον κύκλο της ηθοποιού.
 
(πηγή: gossiptv.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:14