search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:42
MENU CLOSE

Ξέσπασε ο Παπασταθόπουλος κατά της UEFA: Μας αντιμετωπίζουν σαν ζώα!

13.04.2017 12:59
Αθήνα: Θλίψη για τον Σωκράτη - Φορτηγό πάτησε έναν από τους πιο γνωστούς αδέσποτους σκύλους της πόλης - Media
 
Σε έξαλλη κατάσταση περιήλθε ο Έλληνας αμυντικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ Σωκράτης Παπασταθόπουλος, για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε η UEFA τον αγώνα της ομάδας του με τη Μονακό, μετά την τρομοκρατική επίθεση της περασμένης Τρίτης.
 
Μιλώντας στο ESPN, o Παπασταθόπουλος, πολύ οργισμένος κατηγόρησε την UEFA ότι αντιμετωπίζει τους ποδοσφαιριστές «σαν ζώα» και όχι ως ανθρώπους. Αλλά και ο Τούρκος μέσος της Ντόρτμουντ, Νουρί Σαχίν, ο οποίος πέρασε στον αγώνα με την Μονακό ως αλλαγή, είπε ότι «είμαστε άνθρωποι κι εμείς και στον κόσμο υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα εκτός από τη μπάλα. Αγαπάμε το ποδόσφαιρο, υποφέρουμε με το ποδόσφαιρο και βγάζουμε πολλά λεφτά, ζούμε ζωή προνομιούχων, αλλά όταν εγώ μπήκα αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, το μυαλό μου δεν ήταν καθόλου στο παιχνίδι. Ανατριχιάζω με αυτά που ζήσαμε στο πούλμαν. Δεν μπορώ να ξεχάσω τα πρόσωπα των συμπαικτών μου».
 
Παρόμοια συναισθήματα εξέφρασε και ο προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ Τόμας, Τούχελ, ο οποίος τόνισε ότι «όταν μας είπαν “παίζετε αύριο”, νιώσαμε ότι μας είχαν αγνοήσει εντελώς. Μας αντιμετώπισαν σαν να είχαν πετάξει στο λεωφορείο μας κουτάκι μπίρας» προσθέτοντας ότι «θα θέλαμε περισσότερο χρόνο για να συνέλθουμε ύστερα από ό,τι έγινε. Ο χειρισμός της UEFA μας δίνει την αίσθηση της ανικανότητας, ότι πρέπει να εξακολουθήσουμε να λειτουργούμε και ότι τίποτα άλλο δεν μετρά εκτός από το ποδόσφαιρο».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30