search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:33
MENU CLOSE

Οι αστυνομικοί ζήτησαν να αναλάβουν τη μεταφορά του Αγίου Φωτός, στην Ελλάδα

13.04.2017 15:48
Πότε φθάνει στην Αθήνα το Άγιο Φως - Πότε θα μοιραστεί στους ναούς - Media

 

Tην πρόθεσή τους να  καλύψουν τα εξοδα για τη ναύλωση του αεροσκάφους που θα πραγματοποιήσει την πτήση τσάρτερ από τα Ιεροσόλυμα στην Αθήνα το απόγευμα του Μ. Σαββάτου, για την μεταφορά του Αγίου Φωτός γνωστοποίησαν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί.

Για το λόγο αυτό το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων επικοινώσησε το πρωί τόσο με τη φυσική όσο και την πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. 

” Αφουγκραζόμενοι την ελληνική κοινωνία και την αστυνομική οικογένεια πήραμε την πρωτοβουλία για το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα.”,  δήλωσε  στο pontiki.gr ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαρακος.

Το κόστος ναύλωσης και μεταφοράς υπολογίζεται  από την Ομοσπονδία μεταξύ 20.000 και 25.000 ευρώ. 

Από την πλευρά της η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, ευχαρίστησαν το προεδρείο για την αξιέπαινη, όπως είπαν πρωτοβουλία τους, όμως δήλωσαν ότι δεν τίθεται θέμα  της μεταφοράς του Αγίου Φωτός,  στη χώρα μας επισημαίνοντας ότι το κόστος θα καλύψουν οι αρμόδιες αρχές. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:32