28/02/2020 00:42:20

Παράνομο εργαστήριο κατασκευής πυροτεχνημάτων στην Κέρκυρα - Σε σπίτι 35χρονου

Παράνομο εργαστήριο κατασκευής πυροτεχνημάτων στην Κέρκυρα - Σε σπίτι 35χρονου         - Media

     

Παράνομο εργαστήριο κατασκευής πυροτεχνημάτων, με αυτοσχέδιους εκτοξευτήρες, πυροτεχνήματα, μασούρια πυροτεχνικής σύνθεσης, ηλεκτρικά σπίρτα, μηχανισμούς ασύρματης πυροδότησης και ταχύκαυστα φυτίλια, κατάφερε να εντοπίσει η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας σε σπίτι 35χρονου ημεδαπού, που χρησιμοποιούσε εξειδικευμένο εξοπλισμό για την παράνομη κατασκευή και χρήση πυροτεχνημάτων.

Συγκεκριμένα, κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, κατασχέθηκαν, 62 αυτοσχέδιοι εκτοξευτήρες διαφόρων διαστάσεων, εκ των οποίων οι επτά ήταν σταθερά προσαρμοσμένοι σε αυτοσχέδια ξύλινη βάση. Βρέθηκαν επίσης έντεκα καπνογόνα ημέρας, εξήντα τέσσερα πυροτεχνήματα, τρεις σωλήνες εκτόξευσης με ηλεκτρική πυροδότηση, έξι φωτοβολίδες, δεκαπέντε μασούρια, με μείγμα πυροτεχνικής σύνθεσης και πολλά άλλα υλικά πυροτεχνημάτων.

Σε βάρος του 35χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη εμπορία πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων, σε συνδυασμό με παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγή: ΑΠΕ

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.