search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:42
MENU CLOSE

Ο Φρανσουά Φιγιόν έδιωξε από ομιλία του άτομα που δεν χειροκροτούσαν (Photo)

15.04.2017 09:53
Ο Φρανσουά Φιγιόν έδιωξε από ομιλία του άτομα που δεν χειροκροτούσαν (Photo) - Media

Τρία άτομα εκδιώχθηκαν από την προεκλογική ομιλία του Φρανσουά Φιγιόν, στο στάδιο Zénith της Τουλούζης, γιατί δεν… χειροκροτούσαν αρκετά κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υποψήφιου προέδρου.

Τα τρία άτομα είχαν πάει στην ομιλία του Φιγιόν «για να πάρουν μια ιδέα», σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ. Αλλά «πήραν πόδι» από την αίθουσα μετά από μερικά λεπτά, όπως αναφέρει το τοπικό κανάλι France 3 Occitanie. Κι αυτό συνέβη γιατί «εν χειροκροτούσαν αρκετά», σύμφωνα με άτομα από την προσωπική ασφάλεια του υποψηφίου προέδρου.

Λίγο πριν τους διώξουν από την αίθουσα, οι σωματοφύλακες τους ρώτησαν αν είχαν εγγραφεί στο κόμμα και αν είχαν κάρτα μέλους. «Επρόκειτο για τρεις πολίτες που είχαν την περιέργεια να ακούσουν τον υποψήφιο της Δεξιάς, ελεύθεροι επαγγελματίες στην Τουλούζη. Πήγαν απλώς για να δουν και να ακούσουν», επισημαίνει ο δημοσιογράφος Laurent Dubois.

«Τα τρία άτομα βρίσκονταν σε ένα σημείο επικίνδυνο για την ασφάλεια του υποψηφίου. Και είχαν πράγματι μια αδιάφορη στάση που τους καθιστούσε ύποπτους», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον του Φιγιόν.

Σημειώνεται ότι ο Φιγιόν έχει δεχθεί πολλές επιθέσεις με αυγά, αλεύρι και άλλα αντικείμενα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, ενώ πολλές διαδηλώσεις με κατσαρόλες έχουν ξεσπάσει όπου εμφανίζεται.

Τα γαλλικά ΜΜΕ υπογραμμίζουν ότι οι προεκλογικές ομιλίες του Φιγιόν σκηνοθετούνται ώστε να υπάρχει άφθονο χειροκρότημα, να μην πλησιάζουν τον υποψήφιο άτομα ύποπτα να του επιτεθούν, ενώ μπαίνουν κουρτίνες στις αίθουσες που μιλάει για να μη φαίνονται τα άδεια καθίσματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15