search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:10
MENU CLOSE

Σκόρπισαν τον θάνατο ξανά Συρία: Έκρηξη σε κομβόι λεωφορείων – Περισότεροι από 40 νεκροί (Σκληρές εικόνες)

15.04.2017 14:05
Σκόρπισαν τον θάνατο ξανά Συρία: Έκρηξη σε κομβόι λεωφορείων - Περισότεροι από 40 νεκροί (Σκληρές εικόνες)  - Media

 

Τουλάχιστον 43 είναι οι νεκροί από την έκρηξη παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου που έγινε κοντά σε κομβόι λεωφορείων τα οποία περίμεναν για να εισέλθουν στο Χαλέπι, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Την είδηση της έκρηξης μεταδίδουν τόσο ΜΜΕ που υποστηρίζουν την συριακή κυβέρνηση, όσο και ΜΜΕ που υποστηρίζουν τους αντάρτες της αντιπολίτευσης.

Η έκρηξη έγινε στην περιοχή Ρασιντίν, στα προάστια του Χαλεπίου, όπου δεκάδες λεωφορεία περίμεναν μεταφέροντας κυρίως τους σιίτες κατοίκους δύο χωριών. Τα χωριά εκκενώθηκαν στο πλαίσιο εφαρμογής συμφωνίας ανταλλαγής για την εκκένωση των σουνιτών ανταρτών και των οικογενειών τους, από δύο πόλεις που πολιορκεί ο στρατός της Συρίας, στα προάστια της Δαμασκού.

Το παρατηρητήριο ανακοίνωσε ότι πρόκειται για έκρηξη που προκλήθηκε από βόμβα. Τον αριθμό των νεκρών και των τραυματιών μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο καλά πληροφορημένη πηγή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:08