search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:55
MENU CLOSE

«Πόλεμος» για το νυφικό της Κάτιας Ζυγούλη

16.04.2017 12:14
«Πόλεμος» για το νυφικό της Κάτιας Ζυγούλη    - Media

 

Οι πιέσεις στη σύντροφο του Σάκη Ρουβά από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ο γάμος τους ήταν έντονες, και μάλιστα μέρα με τη μέρα έγιναν αφόρητες.

Έτσι ξεκίνησε μεταξύ των Ελλήνων σχεδιαστών μια άτυπη πλειοδοσία: Όταν έγινε γνωστό πως γνωστό σχεδιαστικό δίδυμο πρότεινε στην Κάτια Ζυγούλη να της ράψει το νυφικό, την πήρε τηλέφωνο αντίπαλη σχεδιάστρια και πρότεινε στο μοντέλο δύο φορέματα, ένα νυφικό και ένα για τη δεξίωση.

Το σχεδιαστικό δίδυμο, μη θέλοντας να χάσει με τίποτα αυτή τη «μάχη», επανήλθε δριμύτερο λέγονται πως θα ετοιμάσει τα ρούχα και για τα παιδιά του ζευγαριού, που θα είναι παρανυφάκια στο γάμο τους. Τότε επενέβη παλαιότερος σχεδιαστής, που αν και ήξερε ότι δεν έχει πιθανότητες, πρότεινε πακέτο-μαμούθ: Το νυφικό και ένα φόρεμα δεξίωσης για την Κάτια Ζυγούλη, γαμπριάτικο κοστούμι για τον Σάκη Ρουβά και ρούχα για τα παιδιά.

Η Κάτια έχει πολλές φιλίες στο χώρο της μόδας και δεν θέλει να στεναχωρήσει κανέναν. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, αφού έχει ευχαριστήσει προσωπικά όλους τους ενδιαφερόμενους, μάλλον κλείνει προς το ενδεχόμενο να παραγγείλει το νυφικό από μεγάλο οίκο μόδας του εξωτερικού, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, προκειμένου να μη στεναχωρήσει κανέναν.

Ωστόσο, σε κάποιους στενούς φίλους της Έλληνες σχεδιαστές έχει ήδη δώσει την υπόσχεση πως σε κάποια πάρτι που θα ακολουθήσουν, αλλά και στις πρώτες της εμφανίσεις ως επίσημα πια παντρεμένη με τον Σάκη θα επιλέξει να φορέσει δικές τους βραδινές δημιουργίες.

Πηγή: gossip-tv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:54