search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:56
MENU CLOSE

Survivor: Ο Πάνος Αργιανίδης αποκάλυψε την στρατηγική του στο ριάλιτι (Video)

17.04.2017 12:16
Survivor: Ο μάνατζερ ράγκμπι λανσάρει τα «Survival Camps» - Media

Ο Πάνος Αργιανίδης στη συνέντευξη που έδωσε στην Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε την στρατηγική που ακολούθησε στο survivor!

Ο μάνατζερ ράγκμπι δεν δίστασε να πει: «Ο τραυματισμός μου ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο γιατί δεν είναι μόνο σωματικός, αλλά είναι και τραυματισμός στην ψυχολογία. Όταν συνειδητοποιείς ότι μέσα σε τρία δευτερόλεπτα χτυπάς, γκρεμίζεται όλο το όνειρο για το οποίο έχεις έρθει εδώ… Ήθελα να βγάλω αυτόν τον κακό εαυτό γιατί είναι ένας εαυτός ο οποίος ιντριγκάρει πάρα πολύ τον κόσμο στην αρχή, ήθελα αρνητική δημοσιότητα γιατί είναι ένας τρόπος, εγώ δεν είχα ούτε την εμφάνιση, ούτε τη σωματική διάπλαση, αλλά ούτε χαρακτηριστικά που μπορεί να κέρδιζαν το ενδιαφέρον του κόσμου κατά την πρώτη επαφή. Ναι, είναι στρατηγική. Μα, αυτό είναι το κορυφαίο παιχνίδι στρατηγικής κι επιβίωσης».

 

Αντίθετη γνώμη είχε η Ειρήνη Κολιδά, που όπως αποκάλυψε πίστευε ότι θα ήταν η νικήτρια αλλά δεν είχε στρατηγική στο Survivor!

 

(πηγή: gossiptv.gr)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:55