16/02/2019 12:27:45

Η απάντηση της Παπακώστα στον Μητσοτάκη για τον «κόφτη»

Παπακώστα: Η ΝΔ οφείλει να επιστρέψει στις ρίζες της - Media

Μέσα από ανάρτησή στην προσωπικής της σελίδα στο Facebook η Κατερίνα Παπακώστα απάντησε στον «κόφτη» που έπεσε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην αντικατάστασή της από τον Ιάσωνα Φωτήλα.

«Σχετικά με την απόφαςη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για την αντικατάστασή μου από την θέση της αναπληρώτριας Τομεάρχη Υγείας, δηλώνω πως είμαι πάντοτε στην διάθεσή του, τις αποφάσεις του οποίου σέβομαι.

Είμαι και παραμένω μάχιμος στρατιώτης κάτω από την σημαία της Νέας Δημοκρατίας από την αρχή και δίχως αμφιταλαντεύσεις. Ανήκω σε μία μεγάλη ιστορική παράταξη, η οποία είναι η ελπίδα των Ελλήνων, την οποία υπηρετώ με γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδας και της Ελληνικής κοινωνίας σε άγριους καιρούς.

Εύχομαι καλή επιτυχία στον κ. Ιάσωνα Φωτήλα» έγραψε η Κατερίνα Πακακώστα.

Η αντικατάσταση της Κατερίνα Παπακώστα από τον Ιάσωνα Φωτήλα ήρθε λίγες ώρες μετά από την επίθεση που εξαπέλυσε η κα. Παπακώστα στον  αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας  Άδωνι Γεωργιάδη.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.