search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:40
MENU CLOSE

Αλλαγές στο Survivor: Όλα όσα αποκάλυψε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη

18.04.2017 12:27
Αλλαγές στο Survivor: Όλα όσα αποκάλυψε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη - Media

 

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και οι αποκαλύψεις που έκανε για τη συνέχεια του Survivor είναι αρκετά ενδιαφέρουσες.

Τα νέα δώρα

Όταν ενωθούν οι ομάδες και αρχίσουν να παίζουν ατομικά, τα δώρα θα είναι και ταξίδια πια. Δηλαδή, μπορεί να πάρουν δύο παίκτες που θα κερδίσουν να τους πάνε στη Νέα Υόρκη ή να τους πάνε σε ένα κονσέρτο ή σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Τι θα γίνει με τον Μάριο;

Το περισσότερο που μπορεί να συμβεί είναι μια προσθήκη ακόμα στους Μαχητές. Αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία της υγείας του Μάριου Ιωαννίδη. Ο Μάριος είναι καλύτερα και εννοείται ότι θέλει να είναι στο παιχνίδι. Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα ότι έχει πάρει πολλά λεφτά και θα είναι του χρόνου στο παιχνίδι.

Οι αιτήσεις για το Survivor 2

Αν είχαμε 3.000 αιτήσεις πέρυσι για το Survivor, φέτος είναι πολύ περισσότερες και είναι πολύ πιο γνωστός κόσμος από ότι ήταν πέρυσι. Μετά από αυτή την επιτυχία πολλοί πιστεύουν ότι ξαναχτίζεται η καριέρα τους πάνω σε αυτό.

Ο Σάκης Τανιμανίδης

Ήταν πολύ καλή επιλογή ο Σάκης Τανιμανίδης, είναι ένα ζωντανό παιδί, ζωηρό και σκοράρει στα νεανικά κοινά. Έκανε μια τεράστια επιτυχία στον Alpha και μου αρέσει νέα άτομα να δοκιμάζουν καινούρια πράγματα. Επιτυχία είναι να δοκιμάζεις πράγματα με άλλους ανθρώπους ή καινούρια κόνσεπτ.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:40