search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:19
MENU CLOSE

«Σαν ταινία του Χίτσκοκ»: Σοκ των Ευρωπαίων από τις βρετανικές πρόωρες εκλογές

18.04.2017 13:42
Δραματικές εξελίξεις για το Brexit: Δήλωση Τουσκ την Παρασκευή με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά - Media
 
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ δήλωσε ότι είχε μια «καλή» τηλεφωνική συζήτηση με την Τερέζα Μέι σήμερα αφού η Βρετανίδα πρωθυπουργός ζήτησε τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.
 
Το σχόλιο του Τουσκ, ο οποίος θα προεδρεύσει της συνόδου των υπόλοιπων 27 ηγετών της ΕΕ στις 29 Απριλίου προκειμένου να συμφωνήσουν τη διαπραγματευτική θέση της ΕΕ αναφορικά με το Brexit, αναρτήθηκε στο Twitter.
 
Σε ξεχωριστό tweet, ο Πολωνός πρώην πρωθυπουργός παρομοίασε την αιφνιδιαστική εξέλιξη με την πλοκή σε ταινία του Βρετανού μετρ του σασπένς Άλφρεντ Χίτσκοκ: 
 
«Ήταν ο Χίτσκοκ που σκηνοθέτησε το Brexit: πρώτα ένας σεισμός και η ένταση κλιμακώνεται». Ο Τουσκ αναφερόταν σε ένα σχόλιο που αποδίδεται στον Χίτσκοκ ότι μια καλή ταινία «πρέπει να ξεκινά με έναν σεισμό και στη συνέχεια να κλιμακώνεται η ένταση».

(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:18