search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:48
MENU CLOSE

Συγκλονίζει το δράμα δύο νηπίων, που βρέθηκαν έξω από εκκλησία στη Θεσσαλονίκη

18.04.2017 15:57
Έφηβοι: Τι ανησυχεί περισσότερο τους γονείς εν μέσω πανδημίας και lockdown - Media
 
Μια νέα υπόθεση εγκατάλειψης μικρών παιδιών συγκλονίζει την τοπική κοινωνία στη Θεσσαλονίκη.
 
Αθώα θύματα της υπόθεσης ένα αγοράκι 3,5 χρονών και η αδελφούλα του  ηλικίας 18 μηνών, τα οποία βρέθηκαν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Τρίτης μόνα τους στο προάυλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα στην Καλαμαριά, από περαστικούς.
 
Τα δύο παιδιά έδειχναν καλά στην υγεία τους, αλλά  ήταν φανερά τρομαγμένα. Οι περαστικοί ειδοποίησαν την  Άμεση Δράση και ένα περιπολικό έφθασε στο  ναό.
 
Παρά τις έρευνες οι αστυνομικοι δεν κατάφεραν να βρουν κάποιο συγγενή των παιδιών και έτσι τα μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
 
Κατόπιν ερευνών διαπιστώθηκε ότι κατάγονται από τη Σερβία.
 
Η μητέρα τους 32 χρονών, κρατείται στις φυλακές της Θήβας για κλοπές, ενώ ο ομοεθνής πατέρας τους στις φυλακές Διαβατών για κλοπές και εμπόριο ναρκωτικών.
 
Όπως υποστήριξε η μητέρα  στους αστυνομικούς, οι οποίοι επικοινώνησαν μαζί της, μετά τη φυλάκισή της είχε δώσει τα δύο μωρά στην 25χρονη αδελφή της, για να τα προσέχει.
 
Εκείνη όμως αδυνατούσε και έτσι αποφάσισε πως καλύτερη λύση ήταν να τα εγκαταλείψει στο προαύλιο της εκκλησίας…
 
Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη και εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία γα έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.
 
Το αγοράκι και η αδελφούλα του φιλοξενούνται  προσωρινά στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Γεννηματά, ενώ για την τύχη τους θα αποφανθεί ο αρμόδιος Εισαγγελέας Ανηλίκων, αν και το πιθανότερο είναι να οδηγηθούν σε κάποιο ίδρυμα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44