search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:39
MENU CLOSE

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ τα λέει με τη Lady Gaga μέσω FaceTime: Τι είπαν; (video)

19.04.2017 08:03
Ο Ρόμπι Γουίλιαμς εξομολογείται: Σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω - Media

Μια ομολογουμένως πρωτότυπη και τολμηρή πρωτοβουλία πήρε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ο οποίος συνομίλησε με τη Lady Gaga μέσω FaceTime και μάλιστα, το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από το παλάτι.

Η εκστρατεία ενημέρωσης για τα ζητήματα ψυχικής υγείας στάθηκε αφορμή για την κίνηση αυτή, με τον Ουίλιαμ και την ποπ σταρ να ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να πείσουν τους συνανθρώπους τους ότι πρέπει να δίνουν τη δέουσα προσοχή σε κάθε ασθένεια που σχετίζεται με την ψυχική τους υγεία σα να επρόκειτο για ασθένεια του σώματός του.   

«Είναι ώρα πια όλοι να μιλούν ανοικτά για την ψυχική υγεία. Είναι ακριβώς το ίδιο όπως και η υγεία του σώματος», είπε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με τη  Lady Gaga από την πλευρά της να επισημαίνει ότι το να μιλάει κανείς για την ψυχική υγεία του επιτρέπει να αισθάνεται ότι «δεν πρέπει να κρύβεται πια».

Ο Ουίλιαμ, η σύζυγός του Κέιτ και ο αδελφός του Χάρι έχουν επικεντρώσει το φιλανθρωπικό τους έργο στην αντιμετώπιση ζητημάτων ψυχικής υγείας. Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα, ο Χάρι αποκάλυψε ότι όταν πέθανε η μητέρα τους, Νταιάνα, ο ίδιος χρειάστηκε να ζητήσει βοήθεια από ειδικούς για να καταφέρει να ξεπεράσει το πλήγμα και να ξανασταθεί στα πόδια του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:39