search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:41
MENU CLOSE

Τζαβάρας: Δεν ήταν ευπρεπής η συμπεριφορά της Παπακώστα

19.04.2017 09:04
Τζαβάρας: Δεν ήταν ευπρεπής η συμπεριφορά της Παπακώστα - Media

 

«Εάν φτάσει ο οποιοσδήποτε βουλευτής σε ένα τέτοιο σημείο, ώστε να έλθει σε διάσταση απόψεων με τον πρόεδρο, καλά θα κάνει να αποχωρήσει και να παραιτηθεί», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, βουλευτής Ηλείας, Κώστας Τζαβάρας, για την παύση της βουλευτού Κατερίνας Παπακώστα από το σχήμα Τομεαρχών του κόμματος, έπειτα από τις αιχμές που άφησε μέσω του διαδικτύου σε βάρος του αντιπροέδρου του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία.

«Θεωρώ ότι ο πρόεδρος έκανε πολύ καλά» (σ.σ. και προχώρησε στην αντικατάσταση της κ.Παπακώστα από τη θέση της αναπληρώτριας Τομεάρχη Υγείας), είπε ο κ.Τζαβάρας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 fm» και διευκρίνισε: «Έχω δηλώσει επανειλημμένα ότι ο κάθε βουλευτής, σε κάθε κόμμα, οφείλει να είναι προεδρικός, δηλαδή να υποστηρίζει τον πρόεδρο του κόμματός του, ο οποίος έχει αναδειχθεί με καταστατικές διαδικασίες.

Όταν μάλιστα ο δικός μας πρόεδρος, ο Κ.Μητσοτάκης, εκτός από την εμπιστοσύνη των μελών του κόμματος, δηλαδή των καταστατικών στοιχείων, που συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία, έχει πάρει την ψήφο και ενός τόσο μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού, θεωρώ ότι είναι λαοπρόβλητος και δεν έχει κανένα νόημα να εμφανίζεται ο οποιοσδήποτε βουλευτής δημοσίως και να του υποδεικνύει πράγματα ή να του κάνει κάποια κριτική».

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:41