search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:12
MENU CLOSE

Μάχη με τρομοκράτες στη Ρωσία – Δύο νεκροί (Video, σκληρές εικόνες)

19.04.2017 15:43
 
Δύο άτομα που κατάγονται από χώρα της Κεντρικής Ασίας, τα οποία επρόκειτο να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις στην επικράτεια της Ρωσίας, σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια συμπλοκής με άνδρες της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) στην περιοχή του Βλαντίμιρ που βρίσκεται 200 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχα.
 
Οι δύο πολίτες εντοπίσθηκαν σε εξοχικό της περιοχής Βλαντίμιρ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου Δημοσίων σχέσεων της FSB «οι άνδρες της Ομσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας στην προσπάθεια τους να τους συλλάβουν δέχθηκαν σθεναρή ένοπλη αντίσταση, με αποτέλεσμα κατά την διάρκεια της συμπλοκής που επακολούθησε, οι δυο πολίτες γεννηθέντες το 1991 και 1987,να σκοτωθούν».

Όπως ανακοίνωσε η FSB, κανένας από τους άνδρες της δεν τραυματίσθηκε, ενώ οι δύο τρομοκράτες είχαν διασυνδέσεις με στελέχη διεθνών τρομοκρατικών οργανώσεων που ήσαν αρμόδια για την στρατολόγηση νέων μελών, έδειχναν μεγάλο ενδιαφέρον για την κατασκευή αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών και ήσαν έτοιμοι να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις στην επικράτεια της Ρωσίας.
 
Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας ανακοίνωσε ότι στο οίκημα που διέμεναν οι δύο τρομοκράτες, βρέθηκαν εκρηκτικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών, ένα αυτόματο καλάσνικοφ ΑΚ-47 ένα πιστόλι Μακάροφ και πολεμοφόδια.
 
(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Russia Today)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:09