search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:57
MENU CLOSE

Προσοχή: Μεγάλη απάτη με κλήρωση Audi RS7 στο Facebook!

19.04.2017 18:50
Προσοχή: Μεγάλη απάτη με κλήρωση Audi RS7 στο Facebook! - Media

 

Ο διαγωνισμός έχει αναρτηθεί σε μια σελίδα με την επωνυμία Audi Ελλάδα και το link οδηγεί σε σελίδα όπου ζητείται στον χρήστη να κατεβάσει κάποιες εφαρμογές, σύμφωνα με το piraeuspress.gr.

Όλο το στήσιμο του ψεύτικου διαγωνισμού κάνει “μπαμ”… Καθώς ζητούνται – ενάντια στους κανόνες του Facebook – να γίνουν Like στην ανάρτηση και στη Fan Page και Share του διαγωνισμού, όπως επισης και σχόλιο από εκείνους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον δήθεν διαγωνισμό!

Μάλιστα ειναι τόσο αδίστακτοιοι διαδικτυακοί απατεώνες που έστησαν αυτό τον fake διαγωνισμό, που υπόσχονται να κληρώσουν 3 πανάκριβα Audi RS7 στις 30 του Απρίλη!

Άμεση παρέμβαση των αρχών

Μετά τη δημοσιοποίηση του ρεπορτάζ, αναμένεται άμεση παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να συλληφθούν οι απατεώνες, καθώς ο διαγωνισμός μέσα σε λίγες μόνο ώρες έχει συγκεντρώσει χιλιάδες like και σχόλια!

Πηγή: piraeuspress.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:57