search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:26
MENU CLOSE

H «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» και οι ανησυχητικές προβλέψεις της: Όσα «είδε» για πυρηνικό πόλεμο, Συρία και Τραμπ

20.04.2017 05:49
H «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» και οι ανησυχητικές προβλέψεις της: Όσα «είδε» για πυρηνικό πόλεμο, Συρία και Τραμπ - Media

 

Οι καθημερινές πλέον εντάσεις μεταξύ της Βορείου Κορέας και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής έχουν ανησυχήσει τον κόσμο, με πολλούς να φοβούνται το ξέσπασμα ενός πυρηνικού πολέμου.

Η Μπάμπα Βάνγκα, μια τυφλή μάντης από τη Βουλγαρία που πέθανε το 1995 είχε προβλέψει πως ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ (ο Τραμπ) θα αντιμετώπιζε μια κρίση άνευ προηγουμένου στη θητεία του, με πολλούς πλέον να εικάζουν πως αυτή η κρίση είναι ένας πυρηνικός πόλεμος με τη Βόρειο Κορέα.

Μεταξύ των προβλέψεων της που οι πιστοί της θεωρούν πως έχουν επαληθευτεί είναι το Brexit, για το οποίο είπε πως «η Ευρώπη όπως την ξέρουμε θα πάψει να υπάρχει το 2016». Μεταξύ άλλων έχει κάνει προβλέψεις για την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους στις ΗΠΑ, την άνοδο του ISIS, την Αραβική Άνοιξη καθώς και το τσουνάμι που έπληξε την Ταϊλάνδη.

Φυσικά όλες της οι προφητείες δεν είναι αυτολεξεί και χρειάζονται «ερμηνεία» για να ταιριάξουν με τα γεγονότα. Όμως οι ακόλουθοι τους θεωρούν πως είχε υπερφυσικές δυνάμεις και δεν δέχονται οποιαδήποτε αμφισβήτηση. Μάλιστα, το 85% των Ρώσων δίνει βάση στις προβλέψεις της.

Μεταξύ αυτών που δεν έχουν επαληθευτεί ακόμα είναι η ολική ερήμωση της Ευρώπης, η κατάκτηση της Ευρώπης από τον ISIS, η ολική επαναφορά του Κομμουνισμού και ένας πόλεμος στον … πλανήτη Άρη το 3005.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:25