search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:56
MENU CLOSE

Αυτοί είναι οι ληστές που είχαν «χτυπήσει» Βέρτη, Μαυρίδη, Καμπουρέλη και Κακέτση (Photos)

20.04.2017 16:15
Αυτοί είναι οι ληστές που είχαν «χτυπήσει» Βέρτη, Μαυρίδη, Καμπουρέλη και Κακέτση (Photos) - Media

 

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τεσσάρων δραστών, μελών εγκληματικής ομάδας που διέπραττε ένοπλες ληστείες και κλοπές σε πολυτελείς οικείες, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Τα στοιχεία τους δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, και η σπείρα εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά μονάδα, άπαξ και κατά συρροή, εγκληματική οργάνωση (συγκρότηση, ένταξη, διεύθυνση), ληστεία κατά συναυτουργία, κατά συρροή, κλοπή διακεκριμένη κατά συναυτουργία τελεσμένη και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση, υπεξαίρεση, οπλοφορία διακεκριμένη και μη, οπλοχρησία, οπλοκατοχή καθώς και για παράβαση του νόμου περί Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης.

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στα θύματά τους ήταν ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, ο μάνατζερ καλλιτεχνών Τόνυ Μαυρίδης, ο ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων Στηβ Κακέτσης και η επιχειρηματίας στον τομέα της ομορφιάς Τέτα Καμπουρέλη.

Η σπείρα κατηγορείται για εννέα ένοπλες διαρρήξεις, για την κλοπή 18 αυτοκινήτων, αλλά και για τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας. Συγκεκριμένα, οι δύο είναι σε βάρος αστυνομικών σε Καματερό και Βύρωνα, με τους δράστες να πυροβολούν κατά των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, και η τρίτη εναντίον ενοίκου διαμερίσματος στο οποίο είχαν εισβάλει.  

Ειδικότερα, πρόκειται για τον συλληφθέντα:

1. (επ.) TOLIS (ον.) VASILLAQ του VANGJEL και της FLORETTA , γεννηθέντα το 1995 στην Αλβανία.

Και για τους μη συλληφθέντες:

2. (επ.) PATURRI (ον.) ANDI ή MUHARREM του KADRI και της SAVITE , γεννηθέντα το 1989 στην Αλβανία.

3. (επ.) XHAFERRI (ον.) MIREL του GEZIM και της MIRIANA , γεννηθέντα το 1990 στην Αλβανία.

4. (επ.) BRUNGA (ον.) NDUE του PJETER και της MARA , γεννηθέντα το 1991 στην Αλβανία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:56