search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:58
MENU CLOSE

Ο βιογράφος της Χίλαρι αποκαλύπτει: Γι’ αυτό έχασε από τον Τραμπ

20.04.2017 19:08
Κορωνοϊός: Το τουίτ της Χίλαρι Κλίντον που «ισοπέδωσε» τον Τραμπ - Media
 
Ένας από τους δύο συγγραφείς ενός βιβλίου που αφορά στην ήττα της Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ του 2016 αποκάλυψε το βασικό αίτιο για τη νίκη του Τραμπ.
 
Ο Τζόναθαν Άλεν, μιλώντας στο Yahoo! τόνισε ότι η Κλίντον και η ομάδα της, παρά το γεγονός ότι είδαν το κύμα λαϊκισμού που ξεκίνησε από τη Βρετανία με την υπερίσχυση του Brexit στο δημοψήφισμα του Ιουνίου, δεν έκαναν τίποτα για το ενδεχόμενο να εμφανιστεί και στις ΗΠΑ.
 
«Ήταν σαν να κάθονταν σε μια παραλία και να έβλεπαν ένα τσουνάμι να πλησιάζει αργά και να μην έκαναν τίποτα», είπε ο Άλεν, προσθέτοντας ότι, παρά το γεγονός ότι ο Μπιλ Κλίντον μιλούσε συνεχώς για το Brexit, η Χίλαρι «ποτέ δεν ένιωσε τι συμβαίνει στη χώρα και πώς να προσαρμοστεί».
 
Αποκάλυψε, δε, ότι όταν ο αντίπαλός της στις προκριματικές εκλογές, Μπέρνι Σάντερς, διέλυσε την Κλίντον στο Νιου Χαμσάιρ, η Κλίντον απευθύνθηκε σε έναν από τους πιο παλιούς συνεργάτες της και είπε «δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει σε αυτή τη χώρα», ενώ τη νύχτα των εκλογών ο Μπιλ Κλίντον μονολογούσε: «Είναι σαν το Brexit. Είναι αληθινό…».
 
Ο Άλεν επί της ουσίας κατηγορεί την Κλίντον ότι από τις προκριματικές εκλογές αρνήθηκε να «ακούσει» το πολιτικό κλίμα, αρνούμενη να πάρει αποστάσεις από τη Wall Street και προσπαθώντας να τραβήξει τους Αφροαμερικάνους ψηφοφόρους.
 
Επίσης, σημείωσε ότι της έκανε κακό η ιστορία με τον ιδιωτικό server όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και η στάση που τήρησε για το θέμα, ειδικά, δε, το γεγονός ότι δεν ζήτησε συγνώμη, όπως τη συμβούλευαν οι κορυφαίοι συνεργάτες της.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:57