search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:35
MENU CLOSE

Η Μελ Μπι βόλτες με την κόρη της – Ο Μπελαφόντε ξανά στα δικαστήρια

21.04.2017 07:52
Η Μελ Μπι βόλτες με την κόρη της - Ο Μπελαφόντε ξανά στα δικαστήρια  - Media

Ανανεωμένη και χαμογελαστή εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Μελ Μπι να απολαμβάνει τη βόλτα της χέρι – χέρι με την κόρη της Μάντισον, στους δρόμους του Μπέβερλι Χιλς, τη στιγμή που ο πρώην της, Στέφεν Μπελαφόντε κατέθεσε νέα αίτηση στο δικαστήριο, προκειμένου να αποκτήσει ίση πρόσβαση στα παιδιά του τα οποία όπως τονίζει του λείπουν αφάνταστα.

Η τραγουδίστρια των Spice Girls είχε ισχυριστεί ότι ο πρώην σύζυγός της την κακομεταχειριζόταν, καθώς ασκούσε πάνω της τόσο φυσική όσο και ψυχολογική βία. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, τώρα ο 41χρονος στρέφεται δικαστικά εναντίον της προκειμένου να έχει επικοινωνία με τις κόρες του. Ισχυριζόμενος ότι έχει να δει τα παιδιά του πάνω από τρεις βδομάδες, κατηγορεί την Μελ Μπι ότι τα ίδια τα παιδιά του εξομολογήθηκαν ότι η μαμά τους, τους μιλά με άσχημα λόγια για εκείνον και ότι αυτός είναι ο λόγος που πλέον, δεν επικοινωνούν τόσο συχνά.

Ο Μπελαφόντε διεκδικεί επικοινωνία τόσο με την βιολογική του κόρη Μάντισον, όσο και με την κόρη του 56χρονου Έντυ Μέρφυ, Έιντζελ για την οποία ο Χολυγουντιανός ηθοποιός δεν έχει ενδιαφερθεί ποτέ. Επισημαίνοντας ότι η 10χρονη έχει βρει στο πρόσωπό του τον μπαμπά που δεν γνώρισε, επικαλέστηκε τον νόμο που δίνει τα ίδια δικαιώματα και στους γονείς που μεγαλώνουν τα παιδιά τους παρά το γεγονός ότι δεν είναι οι βιολογικοί τους γονείς. Στην αγωγή του κατέθεσε, μάλιστα, γραπτό μήνυμα από τη μικρή Έιντζελ η οποία τον αναζητά επίμονα, τονίζοντας ότι για την ίδια ο Μπελαφόντε αποτελεί την πατρική φιγούρα που έχει ανάγκη στη ζωή και την ανατροφή της.

Παρ΄ όλ’ αυτά, η Μελ Μπι επιμένει να ισχυρίζεται ότι ο Μπελαφόντε αποτελεί κακό πρότυπο, καθώς έχει φερθεί βίαια σε εκείνη παρουσία των παιδιών τους. Η συνέχεια θα δοθεί -όπως όλα δείχνουν- στα δικαστήρια…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:34