search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:40
MENU CLOSE

Οι ενοχές της Αλίκης για τον γιο της: «Δεν μπορούσε να το διαχειριστεί» (video)

21.04.2017 11:22
Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Δέσπ. Στυλιανοπούλου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη - Media

Στην Αλίκη Βουγιουκλάκη αναφέρθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Βερόνικα Αργέντζη, καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2Night show”.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συνεργασία που είχε με την αείμνηστη Αλίκη στη Μελωδία της ευτυχίας, ενώ εκμυστηρεύτηκε τη συμβουλή που της είχε δώσει η εθνική μας σταρ, λέγοντάς της να παντρευτεί, να γίνει μαμά και να φροντίσει να μην απομακρυνθεί ποτέ από τον άντρα της και τα παιδιά της, αποκαλύπτοντας τις δικές της ενοχές για την απουσία της από τη ζωή του δικού της γιου, Γιάννη.

«Ήμασταν στην τελευταία παράσταση στη Θεσσαλονίκη, παίζαμε τη «Μελωδία της ευτυχίας» και κάποια στιγμή μου είπε: “Βερονίκ, ήρθε η ώρα να σε παντρέψω. Ναι, θα παντρευτείς και θα κάνεις και παιδί, αλλά εσύ θα είσαι δίπλα του”, και της λέω “γιατί το λες αυτό;” και δεν μίλησε. Τις επόμενες ημέρες κατάλαβα γιατί το έλεγε. Γιατί ήταν τέτοια η αγωνία που είχε για τον Γιάννη, τέτοια η αγάπη και τέτοιες οι ενοχές που δεν μπορούσε να το διαχειριστεί αυτή η μάνα. Η μάνα, γιατί πρώτα αισθανόταν αυτό το αίσθημα, της μάνας και πιστεύω ότι αν τα πράγματα ήταν αλλιώς και τα γύρναγε πίσω, θα τα έκανε τελείως διαφορετικά» είπε χαρακτηριστικά. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:39