search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:56
MENU CLOSE

Ποιοι βουλευτές θα μετέχουν στην Εξεταστική για την Υγεία

21.04.2017 12:44
Στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο της συμφωνίας με τους δανειστές – Την Πέμπτη η ψηφοφορία - Media
 
Ορίστηκαν τα 23 μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής που καλείται να διερευνήσει σκοτεινές υποθέσεις στον χώρο της Υγείας κατά την περίοδο 1997-2014. 
 
Από τον ΣΥΡΙΖΑ οι 11 βουλευτές που θα μετέχουν στις εργασίες της Εξεταστικής είναι οι Δημήτρης Βέττας, Ευστάθιος Γιαννακίδης, Γιάννης Γκιόλας, Αννέτα Καββαδία, Σπύρος Λάππας, Δημήτρης Μάρδας, Ανδρέας Μιχαηλίδης, Κώστας Μορφίδης, Αντώνης Μπαλωμενάκης, Θανάσης Παπαδόπουλος και Χαρίλαος Τζαμακλής. 
 
Από την πλευρά της ΝΔ θα μετέχουν 5 βουλευτές, οι Γιώργος Βλάχος, Γιώργος Γεωργαντάς, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Νότης Μηταράκης και Χρήστος Μπουκώρος.
 
Με έναν βουλευτή θα μετέχουν τα υπόλοιπα κόμματα στην Εξεταστική Επιτροπή για τον χώρο της Υγείας. Από το ΠΑΣΟΚ η Εύη Χριστοφυλοπούλου, από το ΚΚΕ ο Γιώργος Λαμπρούλης, από τους ΑΝΕΛ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, από την Ένωση Κεντρώων η Θοδώρα Μαγαλοοικονόμου, από το Ποτάμι ο Γιώργος Μαυρωτάς, από την Χρυσή Αυγή ο Ηλίας Κασιδιάρης καθώς και ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.
 
Υπενθυμίζεται ότι η προσθεσμία για την ολοκλήρωση των εργασιών της Επιτροπής και την υποβολή του πορίσματος της ορίζεται σε τρεις μήνες από την συγκρότηση της.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:54