search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:56
MENU CLOSE

Η ερώτηση για τη Μέγκαν Μαρκλ και η αμήχανη αντίδραση του Πρίγκιπα Χάρι

21.04.2017 13:49
Η ερώτηση για τη Μέγκαν Μαρκλ και η αμήχανη αντίδραση του Πρίγκιπα Χάρι - Media

Προσπαθεί διακριτικά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αποφεύγει να μιλά γι’αυτή. Ο Πρίγκιπας Χάρι ήρθε σε δύσκολη θέση όταν ρωτήθηκε… πλαγίως για τη σχέση του με τη Μέγκαν Μάρκλ σε δημόσια εμφάνισή του με τον αδελφό του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και τη σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον στα πλαίσια της εκστρατείας «Heads Together» για την πνευματική και ψυχική υγεία.

Το Νοέμβριο του 2016 έγινε για πρώτη φορά επιβεβαίωση της σχέσης του με την Μέγκαν Μαρκλ μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε το Παλάτι. Η ανακοίνωση ανέφερε μεταξύ άλλων: «Από τότε που ήταν νεαρός, ο πρίγκιπας Χάρι γνώριζε την ζεστασιά με την οποία τον περιέβαλλε ο κόσμος. Αισθάνεται τυχερός που έχει τόσους πολλούς ανθρώπους να τον υποστηρίζουν και ξέρει πόσο τυχερή και προνομιούχα ζωή έχει.

Αυτό που γνωρίζει, επίσης, είναι η περιέργεια σχετικά με την ιδιωτική του ζωή. Δεν ήταν ποτέ άνετος με αυτό, αλλά έχει προσπαθήσει να μην ενδιαφέρεται για το πόσο τα ΜΜΕ ασχολούνται μαζί του. Σπάνια έχει λάβει επίσημη θέση για τα δημοσιεύματα ”επιστημονικής φαντασίας” που έχουν γραφτεί γι’ αυτόν και έχει εργαστεί σκληρά για να αναπτύξει επαγγελματικές σχέσεις με τα ΜΜΕ, επικεντρώνοντας σε θέματα που ασχολείται και ενδιαφέρεται. Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα είδε την κατάσταση να περνά τα όρια.

Η κοπέλα του Μέγκαν Μαρκλ υπέστη ”κύμα” κακοποίησης και παρενόχλησης. Μερικά από όσα γράφτηκαν ήταν πολύ λαϊκά -συκοφαντίες στην πρώτη σελίδα εθνικής εφημερίδας, φυλετικά υπονοούμενα και λεκτικά σχόλια, ολοκληρωτικός σεξισμός και ρατσισμός από τα τρολς των social media και σχόλια στο διαδίκτυο. (…) Ο πρίγκιπας Χάρι ανησυχεί για την ασφάλεια της κα Μαρκλ και είναι βαθιά απογοητευμένος που δεν μπορεί να την προστατεύσει. Δεν είναι σωστό σχέση ολίγων μηνών να υποβάλλεται σε τέτοια ”θύελλα”».

Εκτοτε, ούτε ο Πρίγκιπας Χάρι, ούτε η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν ποτέ αναφορά για την σχέση τους. Κοινές τους φωτογραφίες βλέπουμε μόνο στον Τύπο.

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:56