search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:21
MENU CLOSE

Ξέσπασε η Σόφη Πασχάλη: Ποιοι από τους «Διάσημους» και πώς έβρισκαν φαγητό (Video)

21.04.2017 16:28
Ξέσπασε η Σόφη Πασχάλη: Ποιοι από τους «Διάσημους» και πώς έβρισκαν φαγητό (Video) - Media
 
Στην εκπομπή Survivor Πανόραμα ήταν καλεσμένη η Σόφη Πασχάλη που μίλησε αναλυτικά για το τι συνέβη με τα φαγητά που πήραν απ’ έξω οι Διάσημοι.
 
 «Όταν μπήκαμε στο παιχνίδι, μας είχε δηλώσει ο Χρανιώτης ότι είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να είναι εκτός ορίων. Ένα βράδυ τον χάσαμε τον Γιώργο, εμφανίστηκε μετά και είχε φέρει φαγητό.
 
Εγώ σαν Σόφη δεν γνώριζα τίποτα, ούτε και τα κορίτσια. Δεν το μοιράστηκαν τα αγόρια εκεί, αυτό είναι δεύτερο συμβάν. Μετά από αυτό κάναμε μια κουβέντα και είπαμε ότι το δεχόμαστε, ήταν ένα “πάρτι”, αλλά δεν θα ξαναγίνει.
 
Εγώ και ο Στέλιος ήμασταν αντίθετοι, όλοι ήταν αντίθετοι, αλλά εγώ και ο Στέλιος πιο πολύ. Μετά μας είπε ο Χρανιώτης ότι εντάξει δεν θα ξαναγίνει, αλλά είχε κάνει ένα deal για μία φορά ακόμα.
 
Έγινε, τελείωσε και δήλωσε ποτέ ξανά. Το είπε και δεν το ξαναέκανε, έφυγε από τον Χρανιώτη», είπε μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Χρανιώτη.
 
Η Σόφη Πασχάλη αποκάλυψε και το μεγάλο μυστικό για τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Τι ήταν αυτό που έκανε ο Ντάνος και δεν έλεγε… κανείς; Η γυμνάστρια είπε πως ο συμπαίκτης της αντάλλασσε πράγματα που ανήκαν σε όλη την ομάδα με τους ντόπιους για φαγητό, το οποίο και δεν το μοιραζόταν με όλους. Έδωσε το καλάμι ψαρέματος χωρίς να ρωτήσει. Είπε ψέματα ότι τα παπούτσια του τα πήρε η θάλασσα ενώ τα είχε ανταλλάξει για φαγητό.
 
«Ο Γιώργος καλώς ή κακώς ήταν το δεύτερο άτομο που επιχείρησε να το κάνει, όχι όμως με τον ίδιο τρόπο. Έκανε ανταλλαγή πραγμάτων που δεν ήταν δικά του. Γιατί το καλάμι το είχαμε όλοι. Αν ανταλλάξεις το καλάμι, ρώτα μας!». Και συνέχισε τις αποκαλύψεις: «Έδωσε τα παπούτσια του και υποτίθεται τα πήρε το κύμα τα παπούτσια του!».

(πληροφορίες: zappit.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:21