search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:53
MENU CLOSE

Ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη συγκλονίζει: «Έφυγε το καλύτερο παιδί»

22.04.2017 07:35
Γιάννης Ρώτας: Ο Στάθης δεν πέθανε από καρκίνο - Media

 

«Έφυγε το καλύτερο παιδί. Ο Στάθης θα λείψει όχι μόνο στους συγγενείς του αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο». Με τρεμάμενη φωνή και προσπαθώντας με δυσκολία να συγκρατήσει τα δάκρυα του, ο Γιάννης Ρωτάς, μίλησε για το χαρακτήρα του αδερφού του αλλά και για το μεγαλείο της ψυχής του.

«Ο Στάθης βοηθούσε όποιον είχε ανάγκη. Όποτε έβλεπε στην τηλεόραση να παρουσιάζονται θέματα με οικογένειες ή μικρά παιδιά που είχαν οικονομικά η προβλήματα υγείας τηλεφωνούσε στους παρουσιαστές των εκπομπών και τους ζητούσε να τον φέρουν σε επαφή για να τους συνδράμει με όποιον τρόπο μπορούσε, που τις περισσότερες φορές ήταν οικονομικός», δήλωσε στο protothema.gr, ο Γιάννης Ρώτας, συμπληρώνοντας τονίζει: «Είχε αγοράσει σπίτια σε οικογένειες που είχαν πρόβλημα κι είχε  βοηθήσει πολλούς συναδέλφους του».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:52