22/08/2019 04:52:18

Κάντε το σπίτι σας να μοσχομυρίζει με φυσικό τρόπο

Κάντε το σπίτι σας να μοσχομυρίζει με φυσικό τρόπο - Media

Ψάχνετε έναν τρόπο ώστε το σπίτι σας να μοσχομυρίζει πάντα; Τα αποσμητικά χώρου σας το προσφέρουν ίσως αυτό, μαζί βέβαια, με όλες τις βλαβερές επιπτώσεις για τον οργανισμό σας. Για τον λόγο αυτό η δική μας πρόταση είναι άκρως φυσική και φυσικά… ακίνδυνη.

Αλήθεια, έχετε σκεφτεί πόσες χρήσεις μπορεί να έχει το πορτοκάλι εκτός από την πλούσια γεύση του και τα θρεπτικά συστατικά του; Για ρίξτε μια ματιά…

Τι θα συμβεί αν βάλετε μερικές φλούδες πορτοκαλιού μέσα στον φούρνο σας;

Ολόκληρος ο φούρνος θα μοσχομυρίσει και κάθε δυσάρεστη μυρωδιά θα εξαφανιστεί μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτό το τρικ είναι υπέροχο ειδικά για εκείνες τις ημέρες που μαγειρεύετε κάποιο φαγητό με ιδιαίτερα έντονη μυρωδιά.

Αφού μαγειρέψετε το φαγητό σας και το βγάλετε από τον φούρνο, ρυθμίστε τον φούρνο σας στους 180 βαθμούς. Στη συνέχεια τοποθετήστε μέσα στον φούρνο μερικές φλούδες πορτοκαλιού πάνω σε ένα ταψάκι. Αφήστε τις φλούδες μέσα στον φούρνο για 15-30 λεπτά και ο φούρνος σας αλλά και ολόκληρη η κουζίνα θα μοσχομυρίσουν.

Tip Θέλετε να μυρίσει όλο το σπίτι πορτοκάλι; Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι νερό και τοποθετήστε το στο μάτι της κουζίνας. Ρίξτε μέσα μερικές φλούδες πορτοκαλιού και αφήστε το νερό να βράσει. Mε αυτόν τον τρόπο θα μοσχομυρίσει όλο το σπίτι.

Extra tip Θέλετε μυρωδάτα παπούτσια ειδικά τώρα το καλοκαίρι που τα πόδια  περισσότερο; Βάλτε μερικές φλούδες πορτοκαλιού στο εσωτερικό των παπουτσιών σας και αυτές θα απορροφήσουν όλη την υγρασία που έχει δημιουργηθεί μέσα σε αυτά. Μετά από λίγη ώρα τα παπούτσια σας θα μυρίζουν υπέροχα.

Πηγή: spirossoulis.com

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.