search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:04
MENU CLOSE

Το ξέσπασμα της Χρυσούλας Διαβάτη για το Survivor: Είναι σπουπίδι! (video)

22.04.2017 11:48
Το ξέσπασμα της Χρυσούλας Διαβάτη για το Survivor: Είναι σπουπίδι! (video) - Media

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν η Χρυσούλα Διαβάτη και μεταξύ άλλων, μίλησε για το Survivor και τη μεγάλη απήχηση που έχει στο τηλεοπτικό κοινό. Η ίδια, αντιδρά έντονα με το εν λόγω παιχνίδι, αποκαλώντας το «σκουπίδι», ενώ παροτρύνει τους νέους να κάνουν κάτι πιο ποιοτικό στη ζωή τους, όπως για παράδειγμα είναι η ενασχόληση με το θέατρο.

«Δεν βλέπω Survivor. Είδα, βέβαια και από αυτό, δεν μπορώ να μη δω γιατί πρέπει να είμαι ενημερωμένη. Νομίζω ότι αυτά και λυπάμαι πολύ, αλλά δεν θέλω οι νέοι να βλέπουν αυτά τα πράγματα. Είναι σκουπίδι, όπως λένε, είναι σκουπίδι. Και αυτό είναι το λυπηρό. Και σκίζει γιατί φαντάζομαι ότι οι νέοι το βλέπουν αυτό. Τι είναι αυτό δηλαδή, για να καταλάβω… Πιστεύουν τα παιδιά ότι αυτοί είναι στην άγρια φύση και βασανίζονται; Δεν πρέπει να βλέπει η νεολαία τέτοια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά η Χρυσούλα Διαβάτη, ξεσπώντας σε γέλια και αμφισβητώντας ευθέως τις κακές συνθήκες διαβίωσης που το παιχνίδι προβάλλει στους τηλεθεατές.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:04