search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:58
MENU CLOSE

H απάντηση Γεωργιάδη στην Παπακώστα: Το λύναμε με ένα τηλεφώνημα

22.04.2017 12:20
papakosta-adonis1.png

 

Τα βέλη του κατά της Κυβέρνησης και της Αριστεράς εκτόξευσε ο αντιπρόεδρος και τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αποκάλεσε τον Πρωθυπουργό ως «ευλογία» για τη χώρα, καθώς ήρθε και «εξευτέλισε» -όπως είπε- την Αριστερά.

Μιλώντας στην εφημερ5ίδα «Παραπολιτικά» ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε, επίσης, ότι δε σκέφτηκε ποτέ να παραιτηθεί λόγω της Εξεταστικής για την Υγεία, όπως τον παρότρυνε η βουλευτής της παράταξης Κατερίνα Παπακώστα, λέγοντας ότι σέβεται την άποψη της, τονίζοντας, ωστόσο, ότι δεν πρέπει να δημιουργούνται προβλήματα στην παράταξη, βγάζοντας την εικόνα «γκρίνιας και φαγωμάρας».

Διαβάστε απόσπασμα της σύντευξής του:

Η κ. Παπακώστα είπε ότι, εάν αισθάνεστε ότι βάλλεστε, να παραιτηθείτε από αντιπρόεδρος.

“Δεν έχω κάνει καμιά δήλωση για το θέμα συνειδητά. Δεν έχω αντίπαλο κανέναν στη Ν.Δ. Εμένα πολιτικός μου αντίπαλος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι οι βουλευτές και τα στελέχη της Ν.Δ. είναι συμμαχητές μου στον καλό αγώνα να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος. Σέβομαι όλους τους συναδέλφους και, φυσικά, την κυρία Παπακώστα. Η γνώμη της είναι σεβαστή. Πιστεύω ότι θα ήταν πιο δόκιμο, όχι μόνο στην προκειμένη περίπτωση, αλλά πάντα, αντί να γράφουμε δημόσια ο καθένας την προσωπική του γνώμη όσον αφορά συναδέλφους, να κάνουμε ένα τηλέφωνο και να τα λύνουμε μεταξύ μας.”

Πάντως, σκεφτήκατε να παραιτηθείτε από αντιπρόεδρος λόγω της Εξεταστικής;

Όχι βέβαια. Για να παίξω το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ;

Η κυρία Παπακώστα είπε, επίσης, ότι η παράταξη είναι πολυτιμότερη από τα απρόσωπα.

Φυσικά! Για αυτό και δεν πρέπει να δημιουργούμε πρόβλημα στην παράταξη βγάζοντας εικόνα γκρίνιας και φαγωμάρας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:58