search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:36
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 24χρονος για μεταφορά αλλοδαπών μετά από καταδίωξη

22.04.2017 12:35
Eπεισοδιακή καταδίωξη 40χρονης από τη Λεμεσό στην Πάφο - Τράκαρε με 4 περιπολικά, τραυμάτισε 2 αστυνομικούς! - Media

 

Έναν 24χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εμπλέκεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών, συνέλαβαν τις πρώτες πρωινές ώρες μετά από καταδίωξη, αστυνομικοί του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν ύποπτο όχημα για τη διενέργεια ελέγχου, στην Εγνατία οδό, στο ύψος των διοδίων Ανάληψης, αλλά ο οδηγός δεν υπάκουσε και ανέπτυξε ταχύτητα, εκτελώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Ακολούθησε καταδίωξη και το όχημα προσέκρουσε σε μπάρα προστασίας, ενώ ο οδηγός και ο συνοδηγός τράπηκαν σε φυγή.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 24χρονο συνοδηγό, ο οποίος μαζί με τον οδηγό, που αναζητείται, θα μετέφεραν παράνομα στην Αθήνα έξι αλλοδαπούς, οι οποίοι είχαν εισέλθει λαθραία στην ελληνική επικράτεια και οι οποίοι εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών και απείθειας και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26