search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:14
MENU CLOSE

Αφιερωμένη στους αδικοχαμένους αξιωματικούς του ελικοπτέρου η εκπομπή «Με Αρετή και Τόλμη»

22.04.2017 13:59
Αφιερωμένη στους αδικοχαμένους αξιωματικούς του ελικοπτέρου η εκπομπή «Με Αρετή και Τόλμη» - Media
 
Αφιερωμένη στη μνήμη των τεσσάρων αξιωματικών που έχασαν τη ζωή τους στην πτώση του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, αλλά και του νεαρού στρατονόμου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας θα είναι η εκπομπή «Με αρετή και τόλμη» που θα μεταδοθεί την Κυριακή 23 Απριλίου στις 11:30 στην ΕΡΤ 1.
 
Εκτός από την απότιση φόρου τιμής στους αδικοχαμένους στρατιωτικούς, η εκπομπή έχει θέματα που αναδεικνύουν το κοινωνικό έργο του στρατού όπως η παρασκευή ψωμιού σε φούρνους εκστρατείας το οποίο στη συνέχεια διανέμεται σε συσσίτια της εκκλησίας. 
 
Παράλληλα παρουσιάζει και πλωτάρχη του Πολεμικού Ναυτικού ο οποίος έχει δέκα παιδιά και ο οποίος μιλά για τη σημασία της οικογένειας.
 
Οι δύο μεγαλύτερες κόρες του φοιτούν σε στρατιωτικές σχολές και συγκεκριμένα στη Σχολή Ευελπίδων και τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού.
 
Μιλούν στην εκπομπή ο ίδιος και η σύζυγος του. Περιγράφουν την καθημερινότητά τους, τις δυσκολίες αλλά και τις ευτυχισμένες στιγμές τους.
 
Στην εκπομπή υπάρχει επίσης ρεπορτάζ για την ελληνική αποστολή στο Κόσσοβο με τον τομέα ευθύνης που έχει αναλάβει, τον τρόπο ζωής των στελεχών που υπηρετούν εκεί και την επικοινωνία τους με τις οικογένειες τους στην πατρίδα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08