search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:40
MENU CLOSE

Ποιος είναι ο νέος κριτής- έκπληξη που «εισβάλλει» απόψε στο Star Academy

22.04.2017 15:35
Ποιος είναι ο νέος κριτής- έκπληξη που «εισβάλλει» απόψε στο Star Academy - Media

 

Tο σημερινό live του Star Academy επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη, τόσο στους τηλεθεατές όσο και στους διαγωνιζόμενους τραγουδιστές. Μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Γκαγκάκη από το κομμάτι των live, είχε δημιουργηθεί ένα κενό και η παραγωγή του ριάλιτι αποφάσισε να ενισχύσει δυναμικά την κριτική επιτροπή.

Μαζί με την Άννα Βίσση, τον Πέτρο Κωστόπουλο, τη Ναταλία Γερμανού και τον Νίκο Καρβέλα, θα βρίσκεται από απόψε και ο Νίκος Μουρατίδης!

Ο καυστικός κριτής, που μέχρι τώρα συμμετείχε στην κριτική επιτροπή της εκπομπής της Αννίτας Πάνια στο ίδιο κανάλι, φαίνεται ότι μετακομίζει στο Star Academy.

Πάντως εδώ και μέρες από το κανάλι τηρούν… σιγήν ιχθύος για το νέο μέλος της κριτικής επιτροπής δίνοντας ως μοναδικό στοιχείο το «πρόσωπο- έκπληξη, γνωστό στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας και τηλεόρασης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30