search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:51
MENU CLOSE

Η διαφορά Τραμπ και ακόμη πέντε προέδρων Αμερικανών προέδρων σε μία φωτογραφία

23.04.2017 11:19
Η διαφορά Τραμπ και ακόμη πέντε προέδρων Αμερικανών προέδρων σε μία φωτογραφία - Media

 

Ο δημοσιογράφος του έγκριτου αμερικάνικου περιοδικού New Yorker, Yahar Ali, έκανε ένα tweet που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες.

Μέσα σε μία σύνθεση έξι φωτογραφιών, ο δημοσιογράφος θέλει να δείξει τη σαφή διαφορά μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και άλλων πέντε Αμερικανών Προέδρων, του Τζον Κένεντι, του Μπαράκ Ομπάμα, του Ρόναλντ Ρίγκαν, του Τζορτζ Μπους και του Μπιλ Κλίντον.

Στις φωτογραφίες απεικονίζονται οι Πρόεδροι των ΗΠΑ να κατεβαίνουν τις σκάλες του αεροπλάνου, έχοντας όλοι δίπλα τους τις συζύγους τους. Στην περίπτωση του Κένεντι μάλιστα, η Πρώτη Κυρία Τζάκι Κένεντι, προηγείται του Προέδρου.

Η… παραφωνία έγκειται στον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος σε πρόσφατο ταξίδι του με τη Μελάνια, όχι μόνο την είχε αφήσει πίσω και δεν την είχε δίπλα του στις σκάλες του αεροπλάνου, αλλά έχει προηγηθεί τόσο πολύ που η σύζυγός του προσπαθεί να τον προφτάσει.

Όπως είναι φανερό από τις φωτό, οι άλλοι πέντε είναι μάλλον πιο τζέντλεμαν από τον νυν Πρόεδρο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:50