search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:25
MENU CLOSE

Χάος σε βρετανική πόλη από δωρεάν πίτσα – Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας

23.04.2017 12:41
Χάος σε βρετανική πόλη από δωρεάν πίτσα - Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας - Media

 

Φρενίτιδα προκάλεσε στους κατοίκους της πόλης Whitehaven της Μεγάλης Βρετανίας, η ανακοίνωση της Domino’s Pizza, ότι προσφέρει 100 δωρεάν πίτσες στους πρώτους πελάτες που θα βρεθούν στο νέο της κατάστημα.

Το κυκλοφοριακό κομφούζιο που δημιουργήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά ήταν άνευ προηγουμένου, καθώς κάποιοι πολίτες άφηναν τα αυτοκίνητά τους στη μέση του δρόμου προκειμένου να προλάβουν την προσφορά. Επιπλέον, οι ουρές που δημιουργήθηκαν έξω από το κατάστημα ήταν τόσο μεγάλες που διακόπηκε η κυκλοφορία στους γύρω δρόμους και χρειάστηκε να παρέμβει η αστυνομία για να μπει μία τάξη.

Το κακό είναι ότι η συγκεκριμένη πόλη διαθέτει αρνητικά πρωτεία στην παχυσαρκία, καθώς σε έρευνα που έγινε από τον βρετανικό Οργανισμό Υγείας το 2014, αποδείχθηκε ότι στη Whitehaven κατοικούν οι πιο παχύσαρκοι πολίτες της Μεγάλης Βρετανίας. Συγκεκριμένα, το 76% του τοπικού πληθυσμού είναι παχύσαρκοι.

Ο δήμαρχος της πόλης δήλωσε απογοητευμένος από το γεγονός με την πιτσαρία, τονίζοντας ότι οι πολίτες του Whitehaven δεν μαγειρεύουν, προτιμώντας τα fast food, τα οποία ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. «Δυστυχώς η δημοτική αρχή δεν μπορεί να κάνει κάτι. Υπάρχει πρόβλημα παχυσαρκίας εδώ» ανέφερε απογοητευμένος. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:24