search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:16
MENU CLOSE

Το ξέσπασμα πρώην συνεργάτιδας της Μενεγάκη: Η Ελένη ξεκίνησε με την καριέρα της χαζής παρουσιάστριας (Video)

23.04.2017 12:53
Η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφίζεται στην πισίνα και... ανάβει φωτιές (Photo) - Media

 

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, η οποία είχε συνεργαστεί πέρυσι με την Ελένη Μενεγάκη, σχολίασε τις αλλαγές στην εκπομπή της, και δεν παρέλειψε να ρίξει τα καρφιά της, στη λαμπερή παρουσιάστρια.

«Η Ελένη δεν ήθελε αρχικά το gossip στην εκπομπή καθόλου. Ήταν «απεταξάμην!» το gossip, έκανε μόνο το διεθνές. Τώρα, βάζει και το Survivor και κάνει και πιο ιντριγκαδόρικες συνεντεύξεις. Εδώ, είδα την Πόπη Χατζηδημητρίου καλεσμένη και δεν το πίστευα. Βλέπει όλες τις εκπομπές. Στο καμαρίνι της έχει μια τηλεορασάρα να, με το συμπάθειο! Εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι που μιλά συνέχεια για τη ζωή της και το έργο της.

Όλες οι παρουσιάστριες θέλουν να γίνουν σαν την Ελένη, ακόμη και στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται την προσωπική της ζωή. Το θεωρώ λάθος. Η εκπομπή πρέπει να έχει θεματολογία και σκαλέτα, αυτό το πετάμε δύο θέματα και χαχαχούχα δεν το θέλει ο κόσμος, θέλει να ψυχαγωγηθεί. Ξεκίνησε με την καριέρα της χαζής παρουσιάστριας, που μόνο χαζή δεν είναι», είπε η δημοσιογράφος. 

Πηγή: youweekly.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:16