search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:16
MENU CLOSE

Πηγές ΠΑΣΟΚ για ομάδα Ανδρουλάκη: Τα παιδία παίζει

23.04.2017 14:13
Πηγές ΠΑΣΟΚ για ομάδα Ανδρουλάκη: Τα παιδία παίζει - Media

 

Έντονη είναι η αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη απέναντι στην «ομάδα Νίκου Ανδρουλάκη» και όσα διαδραματίστηκαν χθες στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.

«Τα παιδία (του μηχανισμού που ταλαιπωρεί την παράταξη τα τελευταία 5 χρόνια) παίζει. Ευτυχώς για την παράταξη και ατυχώς για τους ίδιους εν ου παικτοίς…» αναφέρουν πηγές του κόμματος.

 «Και μόνο το γεγονός ότι ενώ η ΚΠΕ αριθμεί 154 μέλη, κάποιοι ισχυρίζονται ότι 44 ( κατά δήλωση τους) πήραν κάποια δήθεν απόφαση, σε μια δήθεν διαδικασία που αποφάσισαν να κάνουν μόνοι τους μετά την λήξη της συνεδρίασης της ΚΠΕ τα λέει όλα» καταλήγουν.

Αύριο θα αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις της ηγεσίας, με το ενδεχόμενο προκήρυξης ενός έκτακτου Συνεδρίου να έχει πέσει πάνω στο τραπέζι, έστω και αν προς το παρόν δεν έχει υιοθετηθεί. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10