search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:32
MENU CLOSE

Έκκληση Ολάντ: «Να δείξουμε ότι η δημοκρατία είναι πιο ισχυρή από κάθε τι άλλο»

23.04.2017 14:06
Έκκληση Ολάντ: «Να δείξουμε ότι η δημοκρατία είναι πιο ισχυρή από κάθε τι άλλο» - Media
 
Ο απερχόμενος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ δήλωσε σήμερα ότι το καλύτερο μήνυμα γι’ αυτές τις εκλογές είναι οι Γάλλοι με την ψήφο τους «να δείξουν ότι η δημοκρατία είναι πιο ισχυρή από κάθε τι άλλο».
 
Ο Ολάντ, ο οποίος δεν βάζει υποψηφιότητα για την επανεκλογή του, επιθεώρησε τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας κατά τον σημερινό πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα μετά την φονική επίθεση της Πέμπτης στο Παρίσι.
 
Η κυβέρνησή του έχει κινητοποιήσει πάνω από 50.000 αστυνομικούς και άνδρες των σωμάτων ασφαλείας για την προστασία των εκλογικών τμημάτων.
 
Στις 1030 τοπική ώρα, αφού ψήφισε στην Τιλ στην εκλογική του περιφέρεια Κορέζ, στην νοτιοανατολική Γαλλία, ο Ολάντ είπε ότι «είναι απαραίτητο να πάνε οι Γάλλοι να ψηφίσουν σε μια τέτοια εποχή», ενώ χαρακτήρισε τα μέτρα ασφαλείας «εγγύηση στον γαλλικό λαό του θεμελιώδους δικαιώματός τους να επιλέξουν το μέλλον τους».
 
(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:32