search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:23
MENU CLOSE

Γιατί η Ιβάνκα Τραμπ λατρεύεται σα θεά στην Κίνα

23.04.2017 14:41
«Βόμβα» Παναγιωτάκη: «Θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες» αν θα έχουμε αυξήσεις στο ρεύμα! (Video) - Media

 

Μία σελίδα στην κινέζικη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Weibo (το αντίστοιχο του «δικού» μας twitter) έχει ονομαστεί «Θεά Ιβάνκα» και έχει ήδη 12.000 followers, όπου γράφουν αποθεωτικά σχόλια για την 35χρονη κόρη του Αμερικανού Προέδρου.

Ο καθηγητής Hu Xingdou, μίλησε στο NBC για τη λατρεία των Κινέζων στο πρόσωπο της Ιβάνκα Τραμπ: «Είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην Κίνα επειδή εκφράζεται με ευγένεια για τη χώρα και κάνει κάποιες χειρονομίες που συγκινούν τον κινεζικό λαό, όπως το ότι έβαλε τα παιδιά της να τραγουδήσουν κινέζικα προς τιμήν του Κινέζου Προέδρου. Η Ιβάνκα αποτελεί μία σημαντική γέφυρα φιλίας κατά αυτή την περίοδο που οι σχέσεις Κίνας-Αμερικής είναι σχετικά αβέβαιες».

Πέρα από αυτό, είναι γνωστό ότι η εταιρία ενδυμάτων, παπουτσιών, αξεσουάρ και κοσμημάτων της Ιβάνκα Τραμπ κατασκευάζει τα προϊόντα της στην Κίνα και σκοπεύει να επεκτείνει ακόμα περαιτέρω αυτό το παραγωγικό κομμάτι, έχοντας κάνει 30 αιτήσεις για εμπορικά σήματα στην Κίνα, οι οποίες προς το παρόν εκκρεμούν. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:23