search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:45
MENU CLOSE

Βεργής για Τσοχατζόπουλο: Εγώ τον φρόντιζα στη φυλακή – Χάρη σε μένα ζει

23.04.2017 16:10
Με... μηδέν ψήφους το κόμμα του Δημοσθένη Βεργή - Δείτε γιατί - Media

 

Έτοιμος να κατέβει στις εκλογές αν του το επιτρέψει η υγεία του δηλώνει ο Δημοσθένης Βεργής, λίγο μετά την αποφυλάκισή του.

Σε συνέντευξή του στη Real News, ο πρόεδρος των «Ελλήνων Οικολόγων» μίλησε για τη γνωριμία του με τον Άκη Τσοχατζόπουλο στις φυλακές Κορυδαλλού και την εξάμηνη συνύπαρξή τους στο ίδιο κελί.

«Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι θα σας πουν ότι “αν είναι εν ζωή είναι λόγω του Βεργή”. Εγώ τον φρόντιζα. Μου έφερνε φαγητό η σύζυγος μου και το μοιραζόμασταν. Ούρλιαζε, νευρίαζε και μόνο εγώ τον ηρεμούσα. Του έλεγα να πάει στο νοσοκομείο γιατί θα πεθάνει» περιγράφει.

Ο Δημοσθένης Βεργής τον Ιούνιο του 2014 καταδικάστηκε σε κάθειρξη 37 χρόνων και 6 μηνών για καταπάτηση χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων κοντά στη λίμνη Μαραθώνα. Αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:45